امروز شوهرم گفت ناهار مرغ زغالی بزارمنم درست کردم ولی نمیدونستم ک زغاله بنزین ریختن روش تمام غذام طعم بنزین گرفته بود اصلا تمام ذوقم پرید سر دردگرفتم😔😔
تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
[QUOTE=356159682]ن دوتا زغالو سرخ کردم بعد چند قطره روغن ریختم روش گذاشتم تو غذا ولی خیلی طعم بنزین میداد[/QUOTE
اوکی
نه اینجوری منظور اسی نیست تو ظرف مرغ میزاره بعد ی ذغال تو فویل باید بزاره ...تو قابلمه بزاره در قابل ...
خوبه پس منم اینجوری کنم مرسی