2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اطلاع ندارم تو فرهنگ لغت خو پاسخش چی میشه

خو ینی. 

خوب؟ ادامش ؟منظورت از عنوان و پست تاپیک چیه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خو ینی. خوب؟ ادامش ؟منظورت از عنوان و پست تاپیک چیه

دو موضوع متفاوت رو درج کردم 

برای کسانی که سوالی داشتن بپرسن یکسال قبل هم همینجا اکانت کاربری داشتم و کلی پست تخصصی گذاشته بودم که متاسفانه به دلیل اینکه اقا هستم گزارش کردن 

ببخشید این که گفتین مربی بدنسازی هستین میخواسم ببینم با دراز نشست هم امکان اینکه شکم و پهلو اب بشه ه ...

چربی های بدن خانوما اکثرشون طبیعی ان بواسطه ی هورمون استروژن که همگی خانوما دارن

اما در مورد شکم و پهلو خدمتتون عرض کنم فقططططط با ورزش هوازی رفع میشن 

با تمرین دراز نشست و کرانچ و تمام تمرینات مخصوص شکم فقط عضلات شکم و پهلو سفت تر میشن و مقداری بدن جمع تر خودشو نشون میده ولی چربی رو نمیسوزونه 

برای شما بهترین ورزش که شکم و پهلو رو کوچیک بکنه استفاده ی روزانه نیم ساعت از حلقه هولاهوپ سنگین این ورزش برای تمام خانوما جواب مثبت میده

چربی های بدن خانوما اکثرشون طبیعی ان بواسطه ی هورمون استروژن که همگی خانوما دارناما در مورد شکم و په ...

ممنون....حلقه میزنم بعدش دردم میاد جای حلقه... روش اسون تر نیست،🤣🤣

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

ممنون....حلقه میزنم بعدش دردم میاد جای حلقه... روش اسون تر نیست،🤣🤣

باید درد بگیره چون داره چربی های زیر پوست رو خورد می‌کنه 

اگر میخوایید بدون ورزش چربی سوزی کنید 

روزانه یک گرم پروتئین به ازای هر کیلو از وزن بدنتان استفاده کنید 

مثلاً اگر 50کیلو هستید 50گرم روزانه پروتئین حیوانی مصرف کنید 

میزان پروتئین انواع غذاها غیر از حبوبات و سویا رو از داخل نت در بیارید 

به طور مثال یک عدد تخم مرغ اب پز 6گرم پروتئین داره 100گرم مرغ یا گوشت 30گرم پروتئین داره 

مصرف کربوهیدراتها مثل برنج نان سیب زمینی و...رو به یک سوم برسونید و کم کنید 

برای سریعتر رسیدن به هدفتون اگر روزانه 20دقیقه پیاده روی سریع هم داشته باشید ماهانه به صورت طبیعی باید 4کیلو چربی خالص رو بسوزانید 

بیشتر از 4کیلو در ماه باعث از بین رفتن پوست و عضله و همچنین افتادگی پوست نواحی بدن رو به همراه داره بخصوص شکم و زیر ناف

همین روزانه بیست دقه پیاده روی سریع از همه بهتر و راحت تره......خیییییییییییییلی ممنووووووونم که با صبر و حوصله و کامل جواب دادین لطف کردین ،🙏🙏🙏🌹

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷