2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون دعواتون میکنه

242 بازدید | 18 پست

یا کاری میکنه که ناراحت شید شما چه ری اکشنی نشون میدید 

من چند ماهی میشه عقد کردم 

دیروز سر اینکه بهش گفتم عروسمیونو مختلط بگیریم یهو سرم داد زد 

بعدشم کلی معذرت خواهی کرد ولی قهر کردم باهاش تا حساب کار دستش بیاد 

خیلیا گفتن اگه هی اینطوری ناز کنی دیگه ناتو نمیخوره و بعدش خودت باید بری منت کشی و از این حرفا 

چیکار کنم از این به بعد تو اینجور مواقع ؟؟؟؟ 

نمیخوام براش عادی بشه 

خواهشا خواهرانه راهنماییم کنید ، بی تجربه تو این زمینه 😁❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهر ن ولی سر سنگین میشم وخیلی جدی بهش تذکر میدم ...گربه رو دم حجله بکش به خودت ارزش بزار عزیزم ....کاش ماهم قبلا کسی بود راهنماییمون م یکرد فقط میتونم بگم به خودت خواسته هات احترام بزار

اگر اشتباهش بزرگ باشه باهاش قاطع برخورد کن این اسمش ناز کردن نیس، اگر اشتباهش قابل چشمپوشی هس زیاد لفتش نده. ولی تو این مورد قاطع برخورد کن، بیخود کرد سرت داد زد میتونست مثل ادم مخالفت کنه، اینبار باید حساب کار دستش بیاد تا بعد عروسی دیگه جرعت همچین چیزیو نکنه

قهر ن ولی سر سنگین میشم وخیلی جدی بهش تذکر میدم ...گربه رو دم حجله بکش به خودت ارزش بزار عزیزم ....ک ...

ینی از این به بعد باهاش قهر نکنم ؟ فقط سرسنگین باشم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

قهر نکن

سرسنگین باش

محبت آمیز صحبت نکن

بگو که ناراحت شدی

عذرخواهی رو هم با تضمین تکرار نشدن رفتارش بپذیر ، بگو اعصابتو کنترل کن و اگه حرفم اشتباه بود یا نظرت مخالف بود توضیح بده بجای داد زدن

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..