2777
2789
عنوان

مصاحبه وکالت

6393 بازدید | 22 پست

دوستان بابام بعد از سالها تلاش و بدبختی امسال ازمون وکالت قبول شد و اخر ماه مصاحبه داره میدونید راجب چه چیزایی سوال میپرسن مثلا سوالا عقیدتی تا چه حد ریز سوال میپرسن بابام خودش مذهبیه و مامانمم چادری ولی انگار باید منم چادری باشن درسته؟میان تحقیقات تو محله

و اینکه شماره گوشیامونم رصد میکنن؟اگه اره چه چیزایی باعث میشه بابام رد شه گالری عکس و اینامونم چک میشه؟یا فقط اپلیکیشنا 

ممنون میشم کمک کنید .خیلی برام مهمه اینده امون و عمر پدر زحمتکشم بستگی به این مصاحبه داره

دلی ویران، سَری حیران، غمی پنهان، تنی بی‌جان .️

عزیزم وکالت هیچ ربطی به چادری بودن و مذهبی بودن نداره و به افراد خانواده هم کار ندارن و گوشیاتونم چک نمیکنن فقط مصاحبه علمی و تخصصی هست مشاوران مصاحبه داره وگرنه کانون وکلا مصاحبه نداره تحقیقات هم نمیان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا این طوری نیست که 

فقط میان تو محله از درو همسایه چندتا سوال میپرسن و میرن کاری به چادری بودن و گالری گوشی ندارن که کلی وکیل داریم که مانتیی ان و چادر سر نمیکنن توی مصاحبه هم راجع به دین و احکام مثل روزه و غسل و نجاست ها و ..... سوال میپرسن اکثرا هم همه قبول میشن 

عزیزم وکالت هیچ ربطی به چادری بودن و مذهبی بودن نداره و به افراد خانواده هم کار ندارن و گوشیاتونم چک ...

پدرش توی امتحان مرکز وکلا قبول شده نه کانون ، برای اکثر قبول شدگان و میرن تحقیق 

عزیزم وکالت هیچ ربطی به چادری بودن و مذهبی بودن نداره و به افراد خانواده هم کار ندارن و گوشیاتونم چک ...

باید دونفر شاغل بابامو تایید میکردن بعد امروز به همونما زنگ زدن که خانوادش چطورین چادرین مذهبین بعد گفت قسمم داد ک دروغ نکم

بعد بابام که خواست برا مصاحبه ثبتنام کنه نمیدونم چی شماره تک تک بچه هاشو خاست

نه بابا این طوری نیست که فقط میان تو محله از درو همسایه چندتا سوال میپرسن و میرن کاری به چادری بودن ...

مثلا اگه بخان گوشیا رو از طریق شماره چک کنن  بعد برنامه های خارجیمونو و عکسا و پستامونو پاککنیم متوجه نمیشن؟

نه عزیزم اصلا گوشی و خط و برنامه هارو چک نمیکنن خیالت راحت باشه

مطمئنین چک نمیکنن؟من خودم قبول شدم دوسال پیش کاربری روبیکام چیزی داخلش بود پاک گردم کلا الان برنمیگردونن؟

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
نه چک نمیکنن

مممنونم ازتون فقط شماره ای خودمون بدیم رو میخوان یا خط دیگه ای داشته باشیم پیدا میکنن؟من خطمو یکیش رو دادم 

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
زیاد خوند؟

بابام چون زن و بچه داش  کار میکرد و پیام نور دانشگاه رفت طبیعتا زیاد نمیخوند وقت نمیکرد 

سال98دو ماه خوند و اونموقع قبول نشد

سال1401هم ازمون داد و نشد1402 قبول شد

هر موقع وقت میکرد میخوند مثلا وقتی از سرکار میومد 2-3ساعت میخوند