2777
2789
عنوان

بارکد محصول

184 بازدید | 5 پست

سلام 

من‌ میخوام روی محوصلاتم بارکد بزنم فقط توی بارکد قیمت درج میشه ؟ اگر من دوماهه دیگه قیمت محصول و عوض کنم چی میشه؟ نمیتونم همش سلفون عوض کنم که 

میشه توی بارکد قیمت درج نشه؟ 

اینایی که تو فروشگاه ها بارکد میخونن قیمت هم میخونن باهاش؟ 

اینجوری همش باید سلفون عوض کرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سآیت نیست‌ . برنامه هست مثل "برنامه هلو" یا چیزای دیگه که زیاد هستن. باید بگید براتون نصب کنن

اسم برنامه رو میدونید؟ چندتا نرم افزار دیدم ولی نمیشه قیمت و تغییر داد اون موقع بارکد جدید میسازه دوباره

سلام امیدوارم مشکلتون حل شده باشه ولی اگه نشده یه راه حل خیلی خوبی جدیدا اومده ولی با بارکد نیست بلکه با کیوارکد هست که پیشرفته تر از اونه

اسمش کیو آر کد معرفی محصول یا لیبل محصول هست و یکی از خدمات سایت کیو آر لند (QRland.ir) هست

اینطوریه که شما میتونید هم قیمت محصول رو توش بزارین، هم توضیحات، هم گالری تصاویر و کلی اطلاعات دیگه مثل ویدئو و راه های ارتباطی با خودتون و ...

اینارو یا روی قفسه ها یا خود محصولاتتون چاپ میچسبونید

هر بار که مشتریا این کد هارو با گوشیشون اسکن کنند قیمت لحظه ای که شما اخرین بار توی سیستم وارد کردید رو میبینن و اطلاعات دیگه حتی مثل طرز استفاده هم میبینن اگه شما داخلش قرار داده باشین 

تازه خیلی راحت به سیستم حسابداری هم وصل میشه ولی دیگه از جزئیاتش خبر ندارم و میتونید از پشتیبانی خودشون بپرسید

خلاصه که خیلی کارارو هم راحت تر میکنه و هم سریع تر و مدیریت اطلاعات اون کیو آر کد از توی گوشیتون هست و هر وقت هر چی دلتون خواست میتونید کم یا اضافه کنید ، بدون نیاز به عوض کردن یا چاپ مجدد کیو آر کد