2777
2789
خب بذار بره دنبال همون فلانییکم بهش مهلت بده شاید خودش سرش به سنگ خورد اومد این بار عوض شد اومد پیشت ...

اره همین کارو میکنم  میخام چن وقت بیخیالش بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همین کارو میکنم میخام چن وقت بیخیالش بشم

مطمئن باش این بهترین کاریه که میتونی در حق خودت انجام بدی ❤

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

تو اشتی کردی؟😢

نهه هیچ خبری ازش نیست

منم احتمالا دیگه اگه بیادم قبول نمیکنم بیخیالش میشم

چون این اسمش دوست داشتن‌نیست ، چندین بارم‌بهش گفتم‌که از قهر موندن‌متنفرم

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

۲۶ سالمه۲ سال و نیم

یا خدا من ۶ ماهه باهاش بودم دارم دق میکنم همیشع از روزی میترسم ک طولانی باهاش بمونم اخرم منو عین یه سگ از زندگیش بندازه دور😭😭😭

یا خدا من ۶ ماهه باهاش بودم دارم دق میکنم همیشع از روزی میترسم ک طولانی باهاش بمونم اخرم منو عین یه ...

ببین اینا همش تجربس

این رابطه بالاخره تموم میشه چه الان چه یه سال بعد چه دو سال بعد ، کاش منم همون دو سال پیش همه چیو تموم کرده بودم

اصلا اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت با این آدم وارد رابطه نمیشدم

با اینکه از خودمم بیشتر دوسِش دارم ، ولی اون آدم بهم حس ناکافی بودن میده باعث میشه من حس خوبی به خودم نداشته باشم.

ببین اینا همش تجربس این رابطه بالاخره تموم میشه چه الان چه یه سال بعد چه دو سال بعد ، کاش منم همون د ...

من توی خونه هم مشکل دارم خاهرم دشمن خونیمه یسره میزنه تو سرم برا همون میرم توی رابطه های اشتباه

همش میگم اخه منم دوسش دارم اونم‌میگه دوست دارم

ولی چرا اخه انقد دوست داشتنامون با هم فرق میکنه ؟

چرا من اصلا طاقت ناراحتی اونو ندارم ؟ چرا من حاضرم به خاطر اون قید همه چی رو بزنم ؟

شاید باورت نشه ولی ایشون حتی یکی از معیارای منو هم نداشت و منِ خر انقد عاشقونه دوسش داشتم و چشممو رو همه چی بستم.

من توی خونه هم مشکل دارم خاهرم دشمن خونیمه یسره میزنه تو سرم برا همون میرم توی رابطه های اشتباه

منم همش با مامانم و آبجیم در جنگم

اونا میگن تو چرا این همه مدت موندی به پای اون ، اصلا به فکر خودت نیستی ، به آدمای دیگه فکر کن به شروع زندگی 🥺

وقتی قهر میکنید بیشتر کی پیش قدم میشه؟

بیشتر من

چون اون انقد مغروره که هیچ وقت قبول نمیکنه که اشتباه کرده همیشه منو مقصر میدونه