2777
2789
خوندم عزیزمشرایطتت خیلی بد تر از منه متاسفانه😔ولی مشکل من با پارتنرم اینه که در حالت عادی خیلیییی خ ...

مال منم تا چیزی میشه حرف جدایی میزنه میگه برو حتی دیشبم بهم گفت تو حتی ارزش اینو نداری باهات قهر کنم نمیدونم با این همه بی احترامیش چرا بازم موندم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال منم تا چیزی میشه حرف جدایی میزنه میگه برو حتی دیشبم بهم گفت تو حتی ارزش اینو نداری باهات قهر کنم ...

عزیزم تو لایق این هستی که دوست داشته بشی بهت احترام بذارن چرا جایی موندی که انقد تحقیر بشی ؟ باورکن فقط روزای اول جدایی سخته ولی بعدش از خودت تشکر میکنی به خاطر اینکه خودتو نجات دادی

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

عزیزم تو لایق این هستی که دوست داشته بشی بهت احترام بذارن چرا جایی موندی که انقد تحقیر بشی ؟ باورکن ...

حس میکنم اگه نباشه منم نیستم میدونم حس شیطانیه میدونم از خدا خیلی دور شدم ک این بلا سرم اومده اما نمیدونم چیکار کنم حال قبلمو داشته باشه خیلی تحقیرم کرده  عاشقم بود  بزارم پایی مریضیش بی احترامیاشو؟؟؟  اخه من ک کاریم نکردم تهران در ب در دنبال فوق تخصص خوب بودم براش حتی برنامه ریزی کرده بودم یماه نرم سرکار بمونم بالا سرش اگه حالش بدتر شد 😢😭😭😭😭😭

هی میگه فلانی خیلی خوب بود سه سال باهام موند تو چرا اینقد اویزونم میشی ولم کن برو

خب بذار بره دنبال همون فلانی

یکم بهش مهلت بده شاید خودش سرش به سنگ خورد اومد این بار عوض شد اومد پیشت !!

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

انشالله خدا یه سه قلو بهت بده😢❤ منم خیلی دوسدارم مادر بشم اما هنوز ازدواج نکردم

اینادوقلوبودن نموندن برام فک کن۳قلو

بمونه برام هعیی💔💔💔

انشالله ازدواج میکنی وخوشبخت میشی

ومامانم میشی❤