2777
2789
عنوان

پوستم داغون

41 بازدید | 5 پست

روی این قسمت ها از صورتم که عسکشو گذاشتم اون خطوط صورتی جوش زیر پوستی میزنم اون خطوط نارنجی جوش چرکی 

اون جاهایی که جوش چرکی میکنم چندین تا رد قهوه ای از جوش های قبلیم مونده خیلی زشتن

خسته شدم اعتماد به نفسم سر پوستم داره از بین می‌ره پوستم مختلطه توروخدا بگید چیکار کنم درست کنم این لک و جوش هارو

یکی بهم گفت شوینده درماتیپیک و ضد لک اسکین وان خیلی خوبه و همچنین مرطوب کننده سمیپل

بچها برای لک و جای جوش ضد جوش اسکین وان خوبه؟؟ قدرت داره از بین ببره لک ها و جای جوش هامو 

توروخدا راهنمایی کنید خسته شدم می‌خوام خودمو بکشم دیگه

برو دکتر

محصول به همه پوست ها سازگار نیست

یخلی وقتها هم باید از درون خوب بشی و قرص بخوری

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دکتر حقیقتا شرایطش نیست برم

هروقت تونستی بری بهم بگو دکتر خوب تو تهران اگر باشی بهت معرفی کنم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

شما باید حتما آزمایش بدی چون نواحی که خط کشیدی هر کدوم ممکنه از مشکل یکی از اندام جوش زده باشه .

اول آزمایش بده .

حتما یه ضدجوش اکسیس وای بخر برای جوش هات .

شوینده و تونر و ابرسان و ضدآفتاب رو فعلا استفاده کن برای اینکه پوستت درست تمیز بشه جوش مجدد نزنی اگه ارایش میکنید میسلار هم بگیر .میسلار سیمپل یا گارنیر .

اگه قیمت مناسب میخوای شوینده و تونر ویتالیر بخر ضد اقتاب خوب مثل برایت مکس و سیسپرسا بگیر چون خیلی تاثیر داره تو اینکه لک نزنی .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀