2777
2789

پاکتی رو میشه بیرون از یخچال گذاشت

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همسرم از طرف محل کار بهشون شیر دومینو میدن

همیشه بیرون نگه میداریم

خراب نمیشه اگه تا ۵ روز استفاده کنی

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

شیر پاکتی فرادما باشه هر جا بذاری خراب نمیشه.بازش کنی باید بره تو یخچال. تا دو سه روز تمومش کنی .

گرمشم کن ایرادی نداره

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

شیر پاکتی یا تو فروشگاه ک بیرون یخچالن. رو بخار کتری کمی گرم کن

آره بسته بسته تا سقف تو فروشگاه میریم انبار شده کجا بوده یخچال اونم منطقه گرمسیریه 

ولی خب باز بشه دیگه باید تو یخچال تا سه روز استفاده بشه وگرنه بدرد نمیخوره فاسد میشه 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
آره بسته بسته تا سقف تو فروشگاه میریم انبار شده کجا بوده یخچال اونم منطقه گرمسیریه ولی خب باز بشه دی ...

خب پاکت بزرگه؟ مشکل گرم کردن نداره ک بریز تو شیرجوش گرم کن.

کوچیک هم هست رو بخار کتری یا شوفاژ 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند