2777
2789
عنوان

چیکار کنم اعتماد به نفسم برگرده

91 بازدید | 18 پست

قبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم الان اینطوریم که بعد از هر حرفی یا رفتاری هی اونو تکرار میکنم میگم وای یعنی خوب بود بد نشد؟ خیلی دارم اذیت میشم 

اینا از نشونه اعتماد به نفس پایین هست دیگه؟ 

اگر برای کارهای کوچیک این سئوال ها را باخودت تکرار میکنی آره.

ولی اگر برای مسئله های بزرگ زندگی دچار شک میشی ،خب عقل هست که هشدار میده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توعم الان همش فکرم اینه چرا تو عروسیم اینو نیاوردم چرا اینکارو نکردم حالم خیلی بده

وای همش فکرا میره عینه خوره تو سرتا میفهمم چی میگی من جدیدا از اینکه برم مغازه خرید کنم خیلی میترسم و خجالت میکشم.... 

اگر برای کارهای کوچیک این سئوال ها را باخودت تکرار میکنی آره.ولی اگر برای مسئله های بزرگ زندگی دچار ...

نه کارای کوچیککککک جرعت نمیکنم برم تو خیابون میرمم قلبم تند میزنه عرق میکنم همش حس میکنم یکی داره مسخرم میکنه وای تو فکر کن عذاب داره 

منم اینجوری ام ولی اعتماد به نفس منو خانوادم و شوهرم شکوندن الان احساس بی ارزشی میکنم همه جا

منو مامانم شکونده منم حسه بی ارزشی و تهی بودن دارم حالا چیکار باید کرد راه حلش چیه عذاب اوره 

منم همین جوری بودم ولی الان بهتر شدم کارهایی که دوست داری انجام بده به خودت برس

همه چی برمیگرده به پول فعلا مستقل نیستم و اصلا از زندگی راضی نیستم 

منو مامانم شکونده منم حسه بی ارزشی و تهی بودن دارم حالا چیکار باید کرد راه حلش چیه عذاب اوره

کتاب بخون ( باشگاه پنج صبحی ها) 

تو جامعه باش 

من خودم اینه رو زیاد نگاه میکنم حس میکنم تاثیر داره

خیلی مردم مهم نباشن برات و اینکه فک نکن بقیه خیلی حالیشونه همه تو ی چیزایی نقطه ضعف دارن

اگه خدا بخواد میشه 
منم همین جوری بودم ولی الان بهتر شدم کارهایی که دوست داری انجام بده به خودت برس

اقا من ی کاری کردم دیشب ده تومن اضافه تر کشیده بودم بعد امروز رفتم همون سوپری یک چیز برداشتم بعد گفتم که دیشب ده تومن اضافه تر کشیدم سوپری منو میشناسه خیلی میرم اونجا بعد الان عذاب وجدان گرفتم چرا گفتم ولی خندش بد بود حالا من چیکار کنم 

کتاب بخون ( باشگاه پنج صبحی ها) تو جامعه باش من خودم اینه رو زیاد نگاه میکنم حس میکنم تاثیر دارهخیلی ...

تقریبا سه سال این اومده سراغم الان بدتر شدم خیلی سعی کردم که اعتماد به نفسمو برگردونم ولی نمیشه اینجا دوباره نابود میشه ادم 😢😣

تقریبا سه سال این اومده سراغم الان بدتر شدم خیلی سعی کردم که اعتماد به نفسمو برگردونم ولی نمیشه اینج ...

میفهمم ولی باید بجنگی اولش سخته خیلی هم سخته بتونی روبه رو بشی باهاش ولی کم کم میبینی رفع شده تو شروع کن و اصنم نترس

اگه خدا بخواد میشه 
اقا من ی کاری کردم دیشب ده تومن اضافه تر کشیده بودم بعد امروز رفتم همون سوپری یک چیز برداشتم بعد گفت ...

وقتی غصه الکی میاد سراغت با خودت بگو من ذهنم برا چیز الکی درگیر نمیکنم