2777
2789
عنوان

تاحالا شده 💸 بدی

386 بازدید | 56 پست

تاحالا به نامزد یا ،رفیق ، یا دوست پ س ر پول قرض دادین ؟! 

تو شرایط بدی باشه بهتون رو بزنه بهش پول قرض بدین ؟! 

پس داده ؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

اره ولی بعد 7-8ماه با بدبختی تونستم بش بگم برگردونه

چه نسبتی داشت باهات ؟! 

پول زیادی بود ؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به دوس پسر آبجیم دادم به غلط کردن افتادم کلییییی دنبالش دوییدم تا پس داد 

به نظر من نده پس نمیده 

اون پسر فوت کرد برای شادی روحش صلوات بفرستید 🥀 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
به دوس پسر آبجیم دادم به غلط کردن افتادم کلییییی دنبالش دوییدم تا پس داد به نظر من نده پس نمیده اون ...

متاسفانه دیشب قرض دادم 😂💔

روحش شاد باشه

سال 93ی تومن دوستم اون موقع زیاد بود

آره الانم زیاده 💔😂

من طلاهامو فروختم دادم شوهرم ماشینشو عوض کرد گفته پس میدم ولی خب ی سال گذشته میگه تا عید پس میدم🥴

بابا تو و شوهرت نداره که .

کاشین برا جفتتونه .

ب غریبه که ندادی عزیز دلم

اون موقع حقوق چند ماهم بود. الان ارزشی نداره

آره خب درسته .

متاسفانه دیشب قرض دادم 😂💔روحش شاد باشه

اشتباه کردی😔😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بابا تو و شوهرت نداره که .کاشین برا جفتتونه . ب غریبه که ندادی عزیز دلم

آخه دوتا ماشین بعد اون خریده مگه واجبه؟ 

بعدشم ماشین اولی رو فروخت کل پولشو خرج کرد دارم از این میسوزم😂

اگه خدا بخواد میشه 
اشتباه کردی😔😂

آره ولی دلم نیومد کسی بخاطر پول تو استرس باشه هر چند خودم ب پوله احتیاج دارم امروز سر رسید بیمه ماشینم اومد 🤧🥺

آخه دوتا ماشین بعد اون خریده مگه واجبه؟ بعدشم ماشین اولی رو فروخت کل پولشو خرج کرد دارم از این میسوز ...

دیگه حق داری 😂