2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه های باهوش خیلی زود شروع میکنن به حرف زدن،،، تو سن کم میتونن قشنگ و روان حرف بزنن،،،خیلی شیرین زبون هستن و حتی ادمای بزرگ هم از حرف زدن باهاشون لذت میبرن،، خیلی زود یاد میگیرن نقاشی بکشن ،،، توانایی حل مسئله رو خیلی زود یاد میگیرن،،،، مثلا یه دختر تیزهوش که میشناسم یک سال و نه ماه کامل مثل یک ادم بزرگسال حرف میزد چند تا شعر حفظ کرده بود ،،یک سال و نیم اول نقاشی معنا دارشو کشید ،،دوسالگی تمام رنگا رو تشخیص داد،،همه عاشق حرف زدن با این بچه بودن ،،،سه سالگی کتابای پیش دبستانی گاج رو حل میکرد،،،و توی ۵ سالگی جمع های سه رقمی در سه رقمی رو ذهنی حل میکرد ،،،، تو مدرسه هم با فاصله خیلی زیاد از بقیه بهترین دانش اموز بود

۳سالشه وقتی دو سالش دوچرخه سواری یاد گرفت بدون اینکه من بهش یاد بدم لباساشو خودش میپوشه بازم من یادش ندادم گیرای بالای داری فوتبال بازی میکنه بازیش عالیه یا وقتی میریم حواسش به همه چیز هست 

امروز با خمیر بازی های داداشش برام آدمک درست کرد خیلی قشنگ درست کرده بود بدون اینکه من بهش یاد بدم براش دستو پا با چشم گذاشته بود یا من فکر میکنم باهوشه یا عادیه