2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چای کوهی از عطاری بگیر عالیه ۳روز استفاده کن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

من دو سال درگیرش بودم فهمیدم بخاطر سردی زیاد که مصرف میکردم و گرمیجات خوردم خیلی بهتر شدم

بخاطر اینه یعنی؟ 

آره من‌هم طبعم‌سرده و سردی هم‌خیلی مصرف‌مبکنم

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم

۱صب آب ولرم بخور ناشتاااا... ۲.از قبل هم خاکشیر درست کن بزار خیس بخوره وگرنه نتیجه عکس میده اول یه ۸ عدد انجیر تو لیوان بزار بعد اب جوش بریز بزار خنک شه دو قاشق خاکشیر بریز روش و یک قاشق عسل ویه قاشق گلاب و بزار تا صب خیس بخوره هروز صب ناشتا بخور هم سردی معدت درست میشه هم شکمت کار میکنه ... ورزش کن ورزش خیلی تاثیر میزاره بعد یه ماه نتیجشو میبینی الان کیوی که افتاد هرشب چند تا کیوی بخور نتیجشو میبینی ... ماشاژ شکم برخلاف عقربه ساعت با روغن زیتون ... از عوامل استرس زا دوری کن... ازمایش هم بده ممکنه مشکل تیروئید داشته باشی یا کمبود ویتامین ازمایش مدفوع روهم بده ... و اگه دیدی مشکلی هست برطرف کن و در کنارش حتما این کار هارو انجام بده .. فست فودی ممنوعه پفک وچیپس هم ممنوعه استرس هم نداشته باش و تحرکت زیاد باشه خوب میشی

عزیز دلم منم مثل شما بودم ولی خونریزی نداشتم

برای خونریزی پماد آنتی هموروئید بگیر هر شب استفاده کن 

،غذاهای ملین ،آب زیاد ،شب قبل خواب انجیر و الو بخارا خیس کن صبح ناشتا با آب داخل ظرفش بخور ، گلابی ، 

هم خوبه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

بخاطر اینه یعنی؟ آره من‌هم طبعم‌سرده و سردی هم‌خیلی مصرف‌مبکنم

الانم برای اینکه از حالت یبوست خارج بشی  امروز دو تا سه لیوان دمنوش گل محمدی بخور تا راحت روده ات پاکسازی بشه بعد اون گرمیجات بخور هر روز مثلا یه روز دمنوش زعفران بخور یه روز دیگه اویشن و.... هر چیز سردی هم خوردی بعدش یه چیز گرم بخور مثل زنجبیل ... تا ده روز همین کارو انجام بده اگه بهتر نشدی برو دکترر... ورزش هم کن مایعات هم زیاد بخورر...

هفته ایی یک بار هم دو بار هم یه لیوان زعفران میخوردم غلیظ نه هااا بخاطر اینکه هم سردی رو از بین میبره وهم ارامش بخشه... خرما بخور روزی ۷تا بیشتر از ۸عدد مجاز نیست..‌ به هیچ عنوان شکر استفاده نکن منظورم حذف کامل قنده کم کم شروع کن به حذف کردن اول شکر بعد شیرینی و اینا... از فیبر استفاده کن و در کنارش ازمایش یادت نره ..