2777
2789
عنوان

یبوست شدید

245 بازدید | 33 پست

خانما خیلی ببخشید بابت مطرح کردن این موضوع 

من ۵ ماهه یبوست دارم و شده یه موقعایی گریه میکنمممم از درد و سوزش 

شاید هفته ای یک یا دوبار داشته باشم اون هم با کلی سوزش و خونریزی و....

چیکار کنم خوب شم😔😔

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم

برو طب سنتی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خوراکی ها درمان میشه

کدوحلوایی، آلو و زردالوی خشک و... 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

هم باید تغذیه ات درست بشه هم اینکه شکمت رو درجهت عقربه های ساعت بغروغن زیادماساژبده

غذاهای ابکی بخور یه مدت تا روده ات خالی بشه 

کوکوی تره بخور خیلی خوبع

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

سالاد رو همراه روغن زیتون بخور

لواشک آلو بخور

ناشتا خاکشیر و اب گرم بخور

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

تو نافت یکم روغن زیتون بچکون اروم ماساژ بده دو دقیقه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

هر روز ناشتا یکم خاک شیر بریز توی آب جوش و ی نعلبکی بذار روش

ولرم شد بخور

هر روز ناشتا انجیر خشک بذار توی آب جوش و ولرم شد بخور

میتونی توی ی لیوان بذاریشون

هر روز دو تا گوجه بدون پوست بخور

اگر یبوستت از نوعی هست که به خاطر کم تحرک بودن روده است، خوردن قهوه میتونه کمکت کنه چون حرکت روده رو تحریک میکنه

شکمت رو با روغن زیتون به شکل چرخشی جهت عقربه های ساعت تقریبا دور ناف و یکم اونطرف تر رو ماساژ بده

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.