2777
2789
عنوان

سوسک های کابینت قهوه ای ریز هستن

896 بازدید | 47 پست

خ اهشا کی داشته من اولین بار میبینم مستاجرم اومدم این خونه دیدم...متنفرم ازشون....همش با همسرم قهر میکنم که چرا اینجا رو اجاره کردی 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

هووووف 

امروز سم زدی باید ۱۵ روز دیگم سم بزنی .

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه پودری هست عکسش میفرستم بخر بریز تو خونه نسلشون طی دو سه روز منقرض میشه

منم لایک کن ببینمش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وای اونا خیلی وحشتناکن خیلی به زور کشته میشن باید تمام وسیله هاتون رو بریزید بیرون حتی توی یخچال هم سرایت میکنن اگه زیاد بشن

هرجا هم برین هستن

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یادش بخیر یه زمانی مستاجری بودم ی خونه داشتیم انواع و اقسام سوسک ها اونجا بودن  سوسک سفیدم دیدم 

کامن میزدم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اره عزیزم چیزی ک بهت میگم بزنیا دیگه نمیبینیشون اصلا

اسپری سوسک کامن بگیر گوشه های آشپزخونه و زیر کابینتا بزن و دوساعت خونه نباشین دیگه نمیبینیشون یا مردشون و میبینی و ریشه کن میشن

هر 4 ماه یکبار یا 2 ماه یکبار تمدیدش کن

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

مرسی .همون به شکل پودر بریزیم؟ با آب قاطی نکنیم؟

اینا اصن از بین نمیرن

فقط مواظب باش که اگر برن تو وسایل برقیت مث اب میوه گیریت یا چرخ گوشت ... دیگه تمام 

حتی خونتم عوض کنی دیگه باهاتن چون رفتن تو وسایلت

سم پاشی هم بکنی باید مخزن دار بزرگ بیار و ماسک بزن و طی یک ۲۰ رو دوبار سم پاشی کن .و خودتون خونه نمونید 

تا قشنگ از بین برن .ولی اگر برن تو وسایل برقیت دیگه تمومه مگر وسایلتو بندازی دور 

اگر تازه اومدی سریع وسایلت رو پلاستیک و چسب بزن که اصن روزنه نداشته باشن .هیچ راه چاره ای نداره

اینم بگن سم پاشی کردین خونه نمونید تا ۲۰ رو چون بسیار خطرناکه برا سلامتی

عزیزم سوسک ک ربطی ب خونه نداره من تازه عروسی کردم خونمم لوکس و نوسازه تا حالا دوبار سوسک دیدم تو خونم

ولی زمانی ک مجرد بودم خونه بابام اینا ب شدددددت سوسک داشت ریز و درششششت... پماد امحا گرفتیم زدیم تا سه سال هیچ اثاری از سوسک نبود اصن دیگه سوسک نمیومد سکت خونمون هیچ بویی هم نداره سمی نیست نیازی هم ب شستشو نداره بزن بزار بمونه تا همیشه فوق العاااااااااده ست فقط و فقط همینو استفاده کن اگه میخای واسه همیشه شرشون کنده بشه و دردسر شستشو و جمع کردن و سمی شدن وسیله نداری 

ازکجا باید بگیریم؟؟

داروخونه ها دارن

اگه خونتون کوچیکه یه دونه شو کامل کامل بزن اگه بزرگه دوتاشو کامل بزن واسه همیشه نابود میشن و دیگه کلا سوسک سمتتون نمیاد

قیمتشم مناسبه پنجاه شصت تومنه