سلام میشه یه لیست از چیزایی که لازمه بهم بدید ، چیزای غیر کاربردی نباشه ،البته من نامزد نکردم ولی میخوام هرماه یه چیزی بخرم چون خونوادم دستشون خالیه از طرفی ناراحتن از این موضوع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من تا برم تو خونه خودم ۵ سال شد لباسشویی اومد برام وصل کنه مرده گفت اگه دیرتر وصل میکردی ممکن بود خراب بشه البته چیزی که من شنیدم ولی باز هم نمیشه استناد کرد ب این فَکت
روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
من جات بودم جای جهاز خریدن طلا و سکه میخریدم ب عنوان پس انداز
طلا آب شده بدون عجرت
موقع ازدواج میفروختم جهاز میخریدم
همینکارم کردم البته
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......
جز لوازم برقی و ارکوپال بقیه خیلی ارزش مادی ندارهارزش نداره از الان بخره . خراب میشه
اره منم پیشنهاد دادم بجاش طلا بخره
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......