2777
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسیله برقی کوچیک من سال هاست ازدواج کردم چایی ساز عصای دستمه اما اصلا یکبارم از کتری و سماور استفاده ...

یه سوال بنظرت هرماه کنار برقی ها خرده ریزه هم بگیرم مثلا ظرف پلاستیکی و اینا

ینی پلمپ بمونه هم غیرقابل استفاده میشه

والا من تا برم تو خونه خودم ۵ سال شد لباسشویی اومد برام وصل کنه مرده گفت اگه دیرتر وصل میکردی ممکن بود خراب بشه البته چیزی که من شنیدم ولی باز هم نمیشه استناد کرد ب این فَکت

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

آره دوست منم مثل شما شروع کرد مثلا یبار سرویس قاشق چنگال یه بار اتو یبار سرویس بشقاب و اینا مامانشم ...

میگم من از صبح درگیرم منظورت از ضربه گیر همون چسب پنج سانتی هست😂

میگم ما مستاجر هستیم بنظرت چیکار کنم خراب نشه

همرو بپیچ تو پلاستیکای محکم

چسب کاری کن

من جات بودم جای جهاز خریدن طلا و سکه میخریدم ب عنوان پس انداز

طلا آب شده بدون عجرت

موقع ازدواج میفروختم جهاز میخریدم

همینکارم کردم البته

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

جز لوازم برقی و ارکوپال بقیه خیلی ارزش مادی ندارهارزش نداره از الان بخره . خراب میشه

اره منم پیشنهاد دادم بجاش طلا بخره

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

میگم من از صبح درگیرم منظورت از ضربه گیر همون چسب پنج سانتی هست😂

نه ازین پلاستیک ها بود توش یه عالمه حباب های دایره ای شکل داشت با دست فشاد میدادیم میترکوندیم 

به اونا میگن ضربه گیر 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌