2777
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 51 پست
بنظر من اونا مهم نیس وسایل برقی بخر پتو نگه مهمه اونارو نگه دار ازدواج کردی بعدش میخری درست میکنین

افرین پتو وسرویس خواب یادم رفته بودمن دوتاروفرشی ام گرفته بودم همون اول بسم اله انداختم

آره خودم هم فقط مهماش میخوام ، ینی اول پتو و بالش و کلافه اینا بخرم

اره تشک بالشت پتو. اینا به ظاهر بی اهمیت ولی نمیدونی چقد گرون میشه. پارسال عمه م برا جهازش 8 تومن شد همین چند تا تیکه. انقد همه چیز گرون شده...  چون مستاجری شکستنی هم نیست خیالت راحت. بعدش میتونی سرویس پلاسکو قابلممه و اینا بگیری..  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سرویس ظروف ادویه و چای و برنج اینا نخر از الان که زود از مد میفتن

یکی هم سرویس بشقاب و اینا چون زودی قدیمی و از مد میفتن

ولی وسایل برقی هر چی قدیمی تر باارزش تر.چون رفته رفته تقلبی تر  میشن قیمتا هم میرن بالا

وسیله برقی کوچیک 

من سال هاست ازدواج کردم 

چایی ساز عصای دستمه 

اما اصلا یکبارم از کتری و سماور استفاده نکردم 

آب مرکبات گیری و آبمیوه گیری استفاده زیاد دارم 

خرد کن 

مولینکس(همونکه باهاش شیرموز درست میکنن)

چرخ گوشت کم استفاده میکنم چون اکثرا گوشت چرخ شده آماده میخرم 

چون تو کار کیک و شیرینی هستم همزن برقی دارم 

اما سرخ کن ، پلو پز ، کیک پز  اینا رو اصلا استفاده نکردم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

نه اصلا کافی نیستمن دیدم چند سرویس میبرن بازم کم میاد.یدونه ازون گرونا بخر 😂😂یه سرویس ینیالان والا ...

ببخشید مگه قراره لشکر غذا بده که ده تا قابلمه بخره؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
سرویس ظروف ادویه و چای و برنج اینا نخر از الان که زود از مد میفتنیکی هم سرویس بشقاب و اینا چون زودی ...

طرح ساده و شیک بگیره هیچ وقت قدیمی نمیشه ، البته منظورم بشقاب چینی هست 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خیلی سخته من الان عقدم پدرمون در میاد با اینکه حالا چیز خاصی نمیخرم یه جهیزیه معمولی میخام هر چی میخ ...

آره همین تصمیم دارم چندساله میرم سرکار نخریدم الان به فکرش افتادم

مستاجر هستی سخته ک 

هر سری همون مقدار پول بزار کنار موقعش شد یهو بخر 

اخه لوازم برقی زود خراب میشه باید استفاده بشه 

حالا باز نظر جمع رو ببین تصمیم بگیر

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

گوشکوب برقیسرخ بدون روغنغذاسازپلوپزچندکارهزودپزسرویس قابلمهسرویس قاشق چنگالسرویس پذیرایی باقندونسروی ...

چقد دقیق و کامل مرسی عزیزم میگم بنظرت هرماه کنار وسایلی که گفتی از این خرده ریزه های پلاستیکی هم بخرم خوبه؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه مگه خودتون تو خونتون یه دس قابلمه دارید فقط

من برای جهیزیه م یه دست خریدم 😐 مگه چند دست باید باشه؟ مگه قراره لشکر گوگوریو غذا بدم؟ 

همه چیم داره اینه 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
چقد دقیق و کامل مرسی عزیزم میگم بنظرت هرماه کنار وسایلی که گفتی از این خرده ریزه های پلاستیکی هم بخر ...

خواهش میکنم عزیزم وسایل پلاستیکی رو ست بگیرهررنگی هم بخوای ستش هست تویه کارتن بزرگ میذارن میتونی اینترنتی بخری یاازپلاستیک فروشابگی سرویس کاملشومیخوام احتمالادارن چیزای جزئی مثل اویزلیوان رونداره آویزلباس کم داره میتونی اضافه کنی ولی بقیه چیزاروداره