najmeh_fw مدیر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 988 عنوان ویروس جدیددد | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست گرفتین؟من از یکشنبه شب دارم میمیرم امروزم سردرد داره سرمو جر میده اسهال شدید نداشتن میل به غذا استفراغ تب لرز 1403/07/17 | 08:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 19208 فکر نکنم چون برای من از بی حالی و بدن درد شروع شد تا تب و لرز تو یه شب منم بی حال بودم چند روز پیش ولی باید میرفتم سر کار ، فکر میکردم به خاطر خستگی کار استفردا هم باید برم سر کار
najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 988 منم گلودردم و بیحالم همش خوابم میاذ زودتر برین دکتر
mamanaylinjooon عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 3305 واقغامتاسفم برای اون مادرای بی عقلی که بچه مریضشون میفرست تودل 40نفربچه اونم کلاس اول.... دخترمن سال ... واقعا نمیدونم چه فکری میکنن.هربارکه بچه مریض میشه من به خدامیرسم به خصوص که بچه کوچیکترم میگیره ازشون
نگارmah عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 5037 زودتر برین دکتر دارو میخورم خوب نمیشم؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 988 واقغامتاسفم برای اون مادرای بی عقلی که بچه مریضشون میفرست تودل 40نفربچه اونم کلاس اول.... دخترمن سال ... واقعا چقد بیخیالن
سروین۳۳ عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 1527 دختر منم چند روز پیش به شدت تب و لرز کرد با دارو همپایین نمیومد بعدش هم استفراغ و دل درد و ...طول یه روز چنددبار عرق نعنا رو دادم و آبلیمو تازه تو آب ریختم کاملا ترش بود دادم خورد انگار معجزه شد کاملااااا خوب شد همون شبخیلی عجیب بود واسم
najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 988 دارو میخورم خوب نمیشم؟ نمیدونم واقعا من گلو درد ندارم خداروشکر ولی نمیدونم شاید خوب باشه اویشن بخور
دانشجویی_در_تهران عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2424 طول کشید خوب شم اسهال ب زور پشت سر گذاشتم الانم ابریزش بینی و گلو درد داشتم دیروز و عطسهنمیدونم چرا خوب نمیشمحتما برو دکتر بنظرم خونه موندن خوب نمیشی what you're not changing you're choosing 🦋🫧
نگارmah عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 5037 نمیدونم واقعا من گلو درد ندارم خداروشکر ولی نمیدونم شاید خوب باشه اویشن بخور باشه دارم توخونه آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 988 دختر منم چند روز پیش به شدت تب و لرز کرد با دارو همپایین نمیومد بعدش هم استفراغ و دل درد و ...طول ی ... من دیروز دمنوش نعنا خوردم گلاب ب روت مثل سگ بالا اوردم باز خداروشکر بچه گناه داره
najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 988 طول کشید خوب شم اسهال ب زور پشت سر گذاشتم الانم ابریزش بینی و گلو درد داشتم دیروز و عطسهنمیدونم چرا ... من یکشنبه شب انقد تب و لرز داشتم رفتم سرمم زدمدیشبم حالم اصلا خوب نبود باز رفتم دکتر دارو داد سرم زدم
سروین۳۳ عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 1527 من دیروز دمنوش نعنا خوردم گلاب ب روت مثل سگ بالا اوردم باز خداروشکر بچه گناه داره عب نداره نعنا نابود میکنه تو معده بلاخره اون ویروس باید خارج شه از بدندمنوش نهعرق نعنا دوآتیشه بگیر اگه اصل باشه مثل شربت با قاشق غذاخوری هر سه چهار ساعت یه قاشق آبلیمو هم یه بار تا دوبار نهایتا
دانشجویی_در_تهران عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2424 من یکشنبه شب انقد تب و لرز داشتم رفتم سرمم زدمدیشبم حالم اصلا خوب نبود باز رفتم دکتر دارو داد سرم زد ... ایشالا ب زودی خوب میشی گلم دیوونع شدیم ب خدا هر روز هر روز ی ویروس what you're not changing you're choosing 🦋🫧