2777
2789
عنوان

یه نذر جدید 🙏😇

166 بازدید | 21 پست

بیایم این بار به نیابت شهدا ذکر استغفرالله رو بگیم ❤️

میگن شهدا زیر دین لطف کسی نمیمونن 

و تا حد امکان برای ما پیش خدا از ابروشون استفاده میکنند 

نیت و تعدادتون رو بگین ❤️

تا آخر ماه 

آخر همین ماه خودم تگتون میکنم و انشاالله به حاجتتون رسیدین 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا منم از یادتون نبرید دعا کنید منم ۱۰۱ تا میگم

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

منم هستم ۱۰۰ تا . فقط" استغفرالله "باید بگم؟

بله عزیزم ❤️

میگیم به نیابت از شهدا 

انشاالله حاجت روا باشید 🙏

توروخدا منم از یادتون نبرید دعا کنید منم ۱۰۱ تا میگم

ممنون عزیزم ❤️ انشاالله حاجتت روا بشه ❤️

ممنون عزیزم ❤️ انشاالله حاجتت روا بشه ❤️

ممنون گلم 🌺

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

۱۰۰ تا سهم من

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

100 تا

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد