2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای بوه منم میگفت تزیین کن آخه چجوری تزیین میکردم منم بهش گفتم مال بچه ها قشنگ بود غصه نخوری ها من م ...

چسب برن بذار تو اکلیل.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

قدیم یدونه کاردستی مداد درست میکردیم یدونه هم یادمه معلم ورزش گفته بود ماکت یه ورزشی رو درست کنید. اولی ابتدایی بود دومی راهنمایی.

این مسخره بازیای هرروزه کی میخواد تموم شه نمیدونم. خودشونم واقفن که مادرا همه کارا رو میکنن ولی باز از رو نمیرن

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

وای بوه منم میگفت تزیین کن آخه چجوری تزیین میکردم منم بهش گفتم مال بچه ها قشنگ بود غصه نخوری ها من م ...

پسره یا دختر

اگه پسره کلا پسرها رو این چیزا حساس نیستن من که پسرم حساس نیست فقط تو فکر اینه برن مدرسه رو بریزن به همو بیان

ولی امان از دخترها🙃🙃

چسب برن بذار تو اکلیل.

تخم مرغ پخته رو چسب و اکلیل بزنه؟؟

والا راست میگی آخه تزیین چیه دیگه؟

من که مطمئنم همون تخم مرغه رو هم نمیخوره مطمئنم ظهر با بوی سگ مرده تو کیفش مواجه خواهم شد تازه بیام یه مشت گوجه و خیارشور و بقیه چیزا رو هم حروم کنم تازه یه ظرف شکسته هم تحویلم میداد پسرم😁😁 

من فقط تنهاکاری ک تونستم بکنم ی زیتون فشاردادم توتخم مرغ بچم گف شبیه آدم فضاییهاست😂

حالا بازم خوبه خوشش اومده

من سفید خالی پسرم گفت قاچش نکن 😄 میخوام درسته بخورم یه ذره نمک پاشیدم روش یه چنگال گذاشتم گفت نمیخوام مامان دوست دارم با دست بخورم گفتم حالا بذار خیلی ظرفت خالی نباشه😁😁