2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنهایی مثل من ! که تا ۴۰سالش میشه هنوزم حسرت خواهر برادر داره

ولی واقعا ادم وقتی نداره بیشتر غصه میخوره ولی منی ک دارمم ن تاحالا ب دردم خورده ن میبینمش بااینک تو یه محلیم ۱۲ماه سالم ۱۳ماهشو باهم قهریم تازه یه برادرم دارم کلا همش زحماتشون بامنه خوشیاشون بادیگرون

مثه قضیه شوهر کردن می مونه. اونی که نداره، فکر میکنه چه موهبتی از دست داده، ولی واقعا همه چی به شانسه.

اگه خواهر یا برادره خوبی باشه شاید باید یه مقدار حسرت خورد.

ولی اونایی که من دیدم اکثرا باهم سرد بودن. البته اقتضای دوره زمونه هم هست. هرکی سرش تو کار خودشه.

انقد ادم میتونه دوست خوب پیدا کنه جای نداشته هاش رو بگیره

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

مثه قضیه شوهر کردن می مونه. اونی که نداره، فکر میکنه چه موهبتی از دست داده، ولی واقعا همه چی به شانس ...

دقیقا این دوره زمونه دوستا بهتر از خواهر برادر شدن

من بچه م دختره خودمم فرزند اولم تمام زحمات خانواده بامنه مادرمم فوت شده دیگ اینا بیشتر شده تازه خودمو کشیدم کناراز خانوادم انقد ک خسته شدم دوست ندارم دخترمم مثل من بشه همه زحمتا بااون باشه نمیتونم‌تصمیم بگیرم اصلا

دقیقا این دوره زمونه دوستا بهتر از خواهر برادر شدنمن بچه م دختره خودمم فرزند اولم تمام زحمات خانواده ...

ببین اصلا به این چیزا نیست. ما پنج تاییم و اکثر دکتر بردن آوردن و خریدای هفتگی مامان بابام با منه. بقیه با این که پسر هستن نمیکنن. 

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»