2777
2789
عنوان

شامپو بچه چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30675 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو محصولات ایرانی فیروز از گلرنگ و اکتیو بهتره ایروکس هم خوبه

بچه خواهرم پوستش حساسیت داشت شامپو بچه کرمی ایروکس رو دکترش گفت استفاده کرد خیلی الان بهتره قیمتشم خوبه تا 3 سالگی میتونید استفاده کنید

خانوما ....من پوست سدم خیلی حساسه ....فقط میتونم شامپو بچه استفاده کنم‌ ...شامپو های دیگ یه بلایی سر پوستم میاره...یکی شوره...یکی خارش ...سوزش...ریزش...مخصوصا شامپوهایی که سدیم کلرید داره نمیتونم استفاده کنم.....الان شامپو صحت استفاده میکردم ولی خیلیییییییی خشک‌میکنه موهامو.....بنظرتون ازکدوم شامپو استفاده کنم‌بهتره؟؟؟؟؟

خانوما ....من پوست سدم خیلی حساسه ....فقط میتونم شامپو بچه استفاده کنم‌ ...شامپو های دیگ یه بلایی سر ...

من یه مدت سان سیلک استفاده میکردم الانم شون استفاده میکنم ولی هردوش بهم میساخت نمیدونم واسه شما چجوری باشه

مثلا همون شون واسه شوهرم نمیسازه شوره ایجاد میکنه 

من ایروکس استفاده میکنم. چون کاملا غیر اسیدیه. همسرم اگزما داشت. دکتر گفت یه مدت فقط شامپو بچه ایروک ...

من هم از ایروکس راضی هستم‌شامپو سر و شامپو بدن ایروکس رو به گفته پزشک بچه هام واسشون استفاده میکنم چون پوستشون هم خیلی حساسه