زی_زی_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 932 عنوان کی می دونه این چیه ⁉️ کمک 126 بازدید | 9 پست من این پرایمرو خریدم بعد اون سمته چپیم باهاشه نمی دونم چیه که... باید بریزم تووش؟ چرااینطوریهچقد خنگم من😓🤧 ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰 1403/07/17 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راکتور عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 24 اره خنگی دوست داری همینو بگم؟ همون ادمی که اولین روز رانندگی هم بلد نبود خنگ بود؟ دست از خود تخریبی بردار و یکم کتاب بخون عزت نفست رو ببر بالا
nasiry85 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4290 منم نمدونم والا🥲😂فککنم اون یکیو باید بزنی ب صورتت اون یکیم ک شکل شیشه امپوله باید تزریق کنی به عضلت😂 همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
sadafsepid عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 139 اره خنگی دوست داری همینو بگم؟ همون ادمی که اولین روز رانندگی هم بلد نبود خنگ بود؟ دست از خود تخریبی ... خوب چیه😂
طلارز73 عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 934 بارکد اسکنر بزن، مشخصات محصول رو میاره، راحت میتونی مطالعه کنی
زی_زی_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 932 اره خنگی دوست داری همینو بگم؟ همون ادمی که اولین روز رانندگی هم بلد نبود خنگ بود؟ دست از خود تخریبی ... نه خو انقدم جدی نگفتم که🥺😶💔 ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
زی_زی_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 932 منم نمدونم والا🥲😂فککنم اون یکیو باید بزنی ب صورتت اون یکیم ک شکل شیشه امپوله باید تزریق کنی به عض ... عررر لنتی😂 منطقیه ها ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
زی_زی_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 932 بارکد اسکنر بزن، مشخصات محصول رو میاره، راحت میتونی مطالعه کنی ندارم که باید دانلود کنمچرا هیشکی نمی دونه چیه): ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
زی_زی_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 932 مدل پرایمرتو بزن توی گوگل دستور مصرفشو ببین چجوریه زدم ولی خو هیچی درباره اون شیشه ننوشته بود🥲 ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰