2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست
ایشالا از زیارت که برگرده حال و هواش اینقدر خوب خواهد بود که شیرینیش رو تو زندگی می بینی. دعا کن سال ...

اصن وقتی بهش فکر میکنم الان داره بهش خوش میگذره، البته از نظر معنوی.  و اون وقت من باید با این بچه سر و کله بزنم، خیلی داغون میشم. 

مخصوصا که الان خیلی دلم هوای زیارت امام رضا رو کرده ولی کسی نیست که منو ببره

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم چند رور دیگه میره. تقریبا یک هفته. منم قلبا دوست نداشتم بره چون پارسالم با تور با هم رفته ب ...

منم دلم نمیخواست نزارم بره.  ولی آخه پس من چی؟ منم دلم زیارت میخواد

ایشالله برگشت باهم برید زیارت امام رضا

عزیزم

به ما که میرسه کلی کار و گرفتاری پیدا میکنه.  ولی برای خانواده ش همیشه وقتشو خالی میکنه مثل الان

منم دلم نمیخواست نزارم بره.  ولی آخه پس من چی؟ منم دلم زیارت میخواد

من اسفند پارسال با همسرم رفتم با تور خیلی هم شرایط عالی و خوش گذشت بهمون. فکر می کردم امسال این موقع باردارم ولی قسمت نبود باردار بشم فعلا. اگه باردار بودم نمیرفت. امشبم خیلی بی تاب بودم همش گریه می کنم و بغض دارم گفت من نمیرم وقتی تو اینقد اذیتی . گفتم نه برو دلم نمیاد به خاطر خودم نزارم بری

پسرم همه زندگیم
عزیزم ب نظرمن بهترین کار اینه ک بی خیال باشی و بهش فکر نکنی با مامانت برو بیرون یا بچه رو بدارپیش ما ...

مامان و خواهرمم فردا دارن میرن

من اسفند پارسال با هسرم رفتم با تور خیلی هم شرایط عالی و خوش گذشت بهمون. فکر می کردم امسال این موقع ...

هایدی جان.  خوش به حالت که شوهرت اینقدر دوست داره

هایدی جان.  خوش به حالت که شوهرت اینقدر دوست داره

عزیزم همسرم خیلی با محبته ی چیزیه اصلا تحمل ی لحظه دوریشو ندارم. ولی تحمل غصه خوردنشم ندارم که حسرت بخوره امسال نرفتم . پارسالم گولش زدم که با هم میریم اسفند نرفت

پسرم همه زندگیم
عزیزم همسرم خیلی با محبته ی چیزیه اصلا تحمل ی لحظه دوریشو ندارم. ولی تحمل غصه خوردنشم ندارم که حسرت ...

چقدر خوبه که با محبته

اصن وقتی بهش فکر میکنم الان داره بهش خوش میگذره، البته از نظر معنوی.  و اون وقت من باید با این ...

حق داری ولی خب اجری که میبری کمتر از زائر نیست. راستی میدونستی این حسرت زیارت خوردن، خودش کلی ثواب داره؟

منم خیلی دلم میخواست امسال برم ولی 11 هفته است که دیگه نمیشه رفت   

بوی ریحان تازه را در تار و پود دستهایم نقاشی میکنم تا مهربانیهای مادرم را از یاد نبرم..