2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم درکت میکنم اما اگه خودتم علاقه مندی این دورانتو غم دلتو دوریت و از عزیزت رو نذر اسیرای کربلا ک ...

چقدر قشنگ گفتی

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد
بچت چندوقتشه؟ من درکت میکنم با بچه کوچیک خیلی دست تنها سخته...شوهرمنم یبار اوایل که دخترم دنیا اومد ...

15ماهه شه

شوهرمنم میره . تنها میره . ولی هیچوقت ناراحت نمیشم. میگم منو نمیطلبه حداقل اون بره. خداییشم تو اربعین سخته زن و بچه بردن. تو هم بشین یکم استراحت کن

به بچه ت و خودت برس

ناراحت نباش

قسمتش بوده

به حدی هیچی برام مهم نیست که اگر مشکلی باهام دارین خودتون حلش کنین ! 🚶🚶

ایشالا از زیارت که برگرده حال و هواش اینقدر خوب خواهد بود که شیرینیش رو تو زندگی می بینی. دعا کن سالم بره و سالم برگرده و زیارت به دلش بشینه و سال دیگه هم با هم برین.

ضمناً من که فکر می کنم اجر شما هم که رنج دوری از همسرت و نگهداری کوچولو رو تحمل می کنی که همسرت زائر امام حسین بشه کمتر از پیاده روی اربعین نباشه.

بوی ریحان تازه را در تار و پود دستهایم نقاشی میکنم تا مهربانیهای مادرم را از یاد نبرم..
عزيزم منم با خانواده خودم ميرم ١٠ روز، شوهرم طاقت شرايط سخت اونجا رو نداره، البته به اصرار خودش ميرم ...

راستش رو بخوای اره. اگه دو سه روز باشه اشکالی نداره ولی آخه ده روز خیلی زیاده

عزیزم ب نظرمن بهترین کار اینه ک بی خیال باشی و بهش فکر نکنی با مامانت برو بیرون یا بچه رو بدارپیش مامانت با خواهری دوستی برو بیرون تا حالت عوضش شه،ب دلتنگی ایناهم فک نکن دیگه رفته تو حالا میخوای بشینی غصه بخوری دیگه چن روز ک بیشتر نیس،بعدشم اون الان داره بهش خوش میگذره تو چرا روزای خودت رو تلخ کنی!!

راستش رو بخوای اره. اگه دو سه روز باشه اشکالی نداره ولی آخه ده روز خیلی زیاده

منم نميخواستم برم ولي خودش اصرار كرد😔😢

(ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸

شوهر منم چند رور دیگه میره. تقریبا یک هفته. منم قلبا دوست نداشتم بره چون پارسالم با تور با هم رفته بودیم سال قبلشم اربعین خودش رفته بود. راسنش یکم نگرانم. خدای نکرده اتفاقی بیفته براش زبونم لال. چون میگه کاظمین هم میریم احتمالا. منتها دلم نیومد نزارم بره گناه داره. 

پسرم همه زندگیم