زیست منبع آیکیو و پینوکیو برای سطح های بالا هست یا کسایی که منبع دوم میخوان بزنن برای زیست خیلی سبز پایه و خیلی سبز دوازدهم بگیر یا میتونی هر سه سال تک پایه خیلی سبز بگیری اما به نظر من پایه خیلی سبز و دوازدهم خیلی سبز بگیر
چه خبره اینهمه منبع من فعلا همه منبع هام گزاشتم کنار و همه تمرکزم رو یه منبع هستش و مه تستاش رو دارم دونه دونه میرنم
زیست ایکیو شیمی ایکیو فیزیک میکرو زریاضی ایکیو البته زیاض و فیزیک قط عاما دارا میزنم اما یم و زیست همه تستاش رو حل میکنم نمیزارم حتی یه دونه هم جا بمونه
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
من ی وسواس گرفتم اینه که همین منبع هارو بزنیم کامله؟میتونیم درصد خوبی بزنیم شما ازمون هم میری
ارهه تمرکزت رو فعلا بزار سر یه منبع جزوه استادی که داری من با همین کارا درصدام از منفی و تک رقمی اومده رو ۴۰ ۵۰ و بضی درس تا ۷۰ ۸ هم رفته بلع ولی خب فعلا فقط با ازمونای مشاورم پیش میدم و جایی ثبت نام نکردم
منابعت خیلی زیادهشیمی مبتکران + جامع آیکیوفیزیک میکرو یا مهر و ماهزیست پینوکبو +آیکیوریاضی آیکیوزمین ...
شیمی اگر نیاز به آموزش زیاد نداری فیل شیمی مبتکران برا آموزش خوب و جمع و جوره
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||