2777
2789

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طاهره

ارمین

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

توروخدا برایه اینکه بیماری خطرناکی نداشته باشم و از شرش دور باشم و حال روحیم خوب شه دعا کنید خیلی حا ...

خوندم عزیززم🙏🌹🌹

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

خوندم عزیززم🙏🌹🌹

سلام فدات شم ببخش همیشه ازت سوال میپرسم خداخیرت بده ❤️❤️❤️❤️من رفتم بااون زنه شکایتمونوپس گرفتیم الان حست اینه شوهرم طلاقم میده یااشتیه ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

سلام فدات شم ببخش همیشه ازت سوال میپرسم خداخیرت بده ❤️❤️❤️❤️من رفتم بااون زنه شکایتمونوپس گرفتیم الا ...

نه نمیده عزیزم

نه نمیده عزیزم

قربونت برم ❤️❤️❤️❤️بخدایه شیرینی پیش من داری انقدراذیتت میکنم چندروزدیگه نوعددادگاه حرمت هارفته ابروهارفته به خاطرمهریه کوتاه میادیابچه ها؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

قربونت برم ❤️❤️❤️❤️بخدایه شیرینی پیش من داری انقدراذیتت میکنم چندروزدیگه نوعددادگاه حرمت هارفته ابرو ...

ان شاءالله بخاطر هردو کوتاه میاد عزیزم

فدات شم فکرش چیه زنه پرش میکنه مانع هست یاخانواده خودش ؟؟؟؟؟

بیشتر خانواده خودش

ولی یه مدتی بعد خانوادش هم بخاطر بچه ها کوتاه میان