2777
2789

سلام حالم ب شدت بده لحظه ب لحظه دارم عذاب میکشم متوجه خیانت شوهرم شدم از یطرف نمیتونم بگذرم ازش از یطرف با ب بچه کوچیک کم محلیش کردم پاشد زدم حتی حق اعتراض کردنم ازم گرفته برمم قهر خانواده درس حسابی ندارم فردا تو مخی میشن برام جنگو سرو صدا....

شوهرم همش ازم‌میناله با اینکه زندگیمون خوب بود ولی همش میگه از دست تو انگار من اضافک خستم مغزم نمیکشه دیگه 

الهی هزار تیکع شه کسی که خیانت می‌کنه 

یکیشم مامان من الان تاپیک زدم

لایق مرگن سنگسارنننن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزخودتوبکشی بیشتراسیب میزنی به خودت اونم خوش وخرم یکی دیگه میاره جات وبراش مهم نیس بچت چه به روزش میاد فقط شکم و زیرشکمش مهمه سختیای بچه به یورشم نیس

۷۵.۹۲۸۰
تورو خداا اون بچه رو بی مادر نذار نذارش زیر دست همچی پدری 🥺🥺

کم اوردم خستم مگه مرگ چیه یباره راحت میشی ن اینکه ادماش لحظه ب لحظه بکشتنت من ک داشتم زندگیمو‌میکردم داشتم مادریمو‌میکردم

کم اوردم خستم مگه مرگ چیه یباره راحت میشی ن اینکه ادماش لحظه ب لحظه بکشتنت من ک داشتم زندگیمو‌میکردم ...

خیلی از  زنهای جامعه الان وضعیت تورو دارن متأسفانه  ولی اون بچه هم گناهه ی لحظه فک کن تو نباشی درست زمانی ک‌بیشتر از هر وقتی بهت نیاز داره نه کسی فکر لباسشه ن غذاش،نه مریضیش نه درسش و نه ... کلا اواره میشه دلت میاد

ولش کن بابا به ک. ان بچت.  

حالا خودتو بکشی فکر کردی بجز بچت کی ضرر میکنه؟  

به یه ورت بگیر زندگیتو بکن ولیییی زندگی باسیاست

تا میتونی ازش پول بگیر به بهانه های مختلف برا خودت طلا بخر.  حتی مثلاپونصد جمع کردی بده یه تیکه طلای کوچیک بخر.  هرچی میتونی برا خودت طلا و پول جمعکن.  بچتم یکم بزرگتر بشه.  یواشکی توی خونه کار انجام بده مثلا ادمین بشو چه میفهمه. 

حالا نه،  یک مدت دیگه یواش یواش شروعکن به خودت رسیدن.  خوشگل کردن.  لباس قشنگ پوشیدن ولی اونو کم محلکن اصلا هم طرفش نرو.  برمیگرده خوب که برگشت میتونی بمونی یا با یک حرکت دادخواست مهریه و طلاق بده.  اگر خودت درامد داشته باشی نیاز نیست بری خونه بابات. 

فقط تا قوی نشدی از همه کاری دست نگه دار.  

حالا خودت رو مثلا کشتی اونی که جشن میگیره اون زنیکه ی پتیاره هست بعدم شوهرت اونیکه بدبخت میشه بچته که معلوم نیست سرنوشتش چی میشه و کی قراره بزرگش کنه

عزیز دلم خیلی وقته بیرون زیاد نمیرم اگه میرم با حجاب زیاد یا نگاه به مردی نمیکنم واسه اینکه مبادا دل مردی بلرزه با زنش بد رفتار بشه وگرنه از زیبایی واندام عالی ام  بعد یه عده نمی دونم چطور دلشون میاد میرن با مرد متاهل میپرن لاشی ها

خیلی از زنهای جامعه الان وضعیت تورو دارن متأسفانه ولی اون بچه هم گناهه ی لحظه فک کن تو نباشی درست ...

اره واقعا.من دیروز پسرمو پاشوچنگ زدم که بلندشه سرکاراش برامدرسه شوهرم دوییدبااگدمیکوبیدبهم  امروز بی خیال شدم ببینم چه میکنه بچم کلی تودسشویی صداش میکرد ولی محلش نذاشت  عمق دوس داشتنش همونقدربودکه منو کوچیک کنه  پدرازحمت میکشن برابچه ولی غصه خور بچه نمیشن

۷۵.۹۲۸۰
اره واقعا.من دیروز پسرمو پاشوچنگ زدم که بلندشه سرکاراش برامدرسه شوهرم دوییدبااگدمیکوبیدبهم امروز بی ...

حتی اگه ی پدر غصه خور بچع هم باشه نمیتونه مثل مادر بشه مردا روزی ۸ ساعت و‌گاهی ۱۲ ساعت سر کارن نمیشه بخوان هم نمیشه

حتی اگه ی پدر غصه خور بچع هم باشه نمیتونه مثل مادر بشه مردا روزی ۸ ساعت و‌گاهی ۱۲ ساعت سر کارن نمیشه ...

بله.واینکه احساساتی نیستن درکی ازدرون بچه ندارن خودم علت عصبانیت وغم وگریه ی بچمومیفهمم ولی پدرش نمیفهمه 

۷۵.۹۲۸۰