2777
2789
عنوان

دندونا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 21 پست

دهاشویه دهنم یجوری میشه😕

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب روش طبيعي و تجربه شده خودم ك خيلي مفيد بود

البته استفاده مداومش ب هيچ وجه خوب نيس در حد هفته اي دوبار

تركيب جوش شيرين و اب ليمو ترش تازه شديد سفيد ميكنه ولي خيلي با فواصل زياد استفاده كن

و زغال رو پودر كن و مسواكتو كمي خيس كن و بزن تو زغال و باهاش مسواك بزن

اين دو روش خيلي سفيد ميكنه

روش بعديم لاك دندون هست ك از لوازم بهداشتيا ميشه خريد در واقع براي گريم هاي سينمائي استفاده ميشه ولي رنگ سفيدش ك معروف ب لاك دندون هس رو ميتوني استفاده كني مثله بليچ سفيد ميشه و حدود ٦ ساعت ماندگاري داره 

خوب روش طبيعي و تجربه شده خودم ك خيلي مفيد بود البته استفاده مداومش ب هيچ وجه خوب نيس در حد هفته اي ...

زغال همون زغالی که کباب درس میکنیم منظورته

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
2790
2778
2791
2779
2792