2777
2789
عنوان

نکنه فهمیده باشه🙁

313 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۱ ساله پنهانی یه ادمی رو دوست دارم. خودش هیچی نمیدونه غیر خودم هیچ کسم چیزی نمیدونه

تو تلگرام ایدیش (که البته مطمئن نیستم مال خودش باشه یا نه فقط اسم و فامیلیش همونه) تو سرچ‌هام بود🙁

دوست صمیمی همسر خواهرمه

چند روز پیش خواهرم و دامادمون شب خونمون موندن اخرشب تو اتاق داشتن با گوشی من تو تلگرام فیلم میدیدن

بعد وسط فیلم خواهرم رفت سرویس

همون لحظه من یادم افتاد ایدی اون ادم تو سرچم هست ولی نتونستم کاری بکنم

خواهرم که از سرویس برگشت گوشی رو گرفتم و سرچمو پاک کردم

فردای اون روز دیدم طرف امکان دیدن ساعت انلاین و افلاینشو بسته 

نکنه همسرخواهرم دیده و بهش گفته

بنظرتون ممکنه اتفاقی بوده باشه

نمیخواستم کسی بفهمه😨😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا نفهمیده منم یکیو دوست دارم بعضی وقتا بازدیدش برام میاد بعضی وقتا هم نه خودش دستکاری می‌کنه ربطی ندارع یکی بیاد همچین موضوعی رو بهش بگه و اونم تنظیمات تل رو دستکاری کنه

نه بابا نفهمیده منم یکیو دوست دارم بعضی وقتا بازدیدش برام میاد بعضی وقتا هم نه خودش دستکاری می‌کنه ر ...

اخه اون زیاد اهل گوشی و مجازی نیست

تو این یک سالم همیشه بازدیدشو دیده بودم و هیچ وقت دستگاری نکرده بود

عدل فردای اون روزی که این اتفاق افتاد بازدیدشو بست

والا تلگرام هر دقیقه یه بازی درمیاره

نگران نباش بابا بعدشم فهمیده باشن تو قرار نیست به کسی توضیحی بدی گوشی شخصی خودته و همچنین زندگی شخصی خودت

بعدشم از من میشنوی عشق یه طرفه عاقبت نداره سعی کن زیاد به پسره فکر نکنی