2777
2789
عنوان

خواب دیدن

267 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها ، ممکنه بعضی از عزیزان حرف منو قبول نداشته باشن ولی بعضی خواب هایی که میبینیم واقعی میشن و برامون اتفاق میوفتن ، برای همین بعضی از خواب ها خبر از آینده میدن 

یه سوال ازتون میپرسم خودتون طبق تجربه خودتون جواب بدید ، نرید بزنید گوگل که چکار کنیم خواب ببینیم ، خودتون طبق تجربه هاتون چکار کردید ، چه سوره هایی خوندید یا چه دعایی خوندید که خواب ببینید ، از اون خواب هایی که واقعی میشن و بعدش تعبیر شدن ، لطفاً بگید تجربه هاتون رو 

بله من ۹۰درصد خوابام واقعی میشن

کار خاصیم نمیکنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر خواب های خوبتون واقعی میشن یا خواب های بد؟

هرجفتش اما خوابهای بد زودتر اتفاق میوفتن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

راستش من اگه رویای صادقه ببینم یعنی خبر از آینده بده اون خواب خیلی واقعی هست طوری بیدارم می کنه و خیلی انرژی دارم 

یه تجربه این مدل خواب اینه که سوره توحید ۷۰ بار سوره نور آیه ۳۵ رو ۳۵ بار بخونی تا خوابت صادقه و ناشی از افکار و استرس نباشه 

یکی هم سوره تین فلق شمس لیل رو هر کدوم ۷ بار با وضو بخونی تا حدود هفت شب آینده و جواب سوالت رو می بینی 

پس خوش به حالتون البته بخاطر خواب های خوب 😄

خوابهای بدمم خوبن😁ی وقتایی میفهمم قراره چی بشه

راستش من اگه رویای صادقه ببینم یعنی خبر از آینده بده اون خواب خیلی واقعی هست طوری بیدارم می کنه و خی ...

خیلی ممنون 

من خیلی زیاد خواب های در هم بر هم میبینم بعد هیچکدوم یادم نمی‌مونه ، مثلا بیشتر شب ها چندتا خواب میبینم بعد هیچکدوم صبح یادم نیست 

خوابهای بدمم خوبن😁ی وقتایی میفهمم قراره چی بشه

خواب هایی که می‌بینید واضح هستن ؟ مثلا صبح که بیدار میشید یادتون میمونه یا میدونید این از اون خواب هایی هست که قراره تعبیر بشه؟ 

خواب هایی که می‌بینید واضح هستن ؟ مثلا صبح که بیدار میشید یادتون میمونه یا میدونید این از اون خواب ه ...

اره کاملا واضح

و اینکه بالاخره خوابی که چرت پرت باشه مشخصه 

اصولا خوابی تعبیر میشه که دور بر اذان صبح دیده بشه و اگر صبحی نماز صبح خونده باشم و بعد نماز خواب ببینم ۹۹درصد اتفاق میوفته

من هروقت کسی بخواد بمیره یا مریض بشه از قبل خواب میبینم😂

خیلی ممنون من خیلی زیاد خواب های در هم بر هم میبینم بعد هیچکدوم یادم نمی‌مونه ، مثلا بیشتر شب ها چند ...

دوست عزیز خواب صادقه دیدن به حس ششم و معنویت هم ربط داره 

سعی کنید اعمال داخل مفاتیح رو انجام بدید و جای خواب گرم و نسبتا خنک و شب زیاد آب نخورید 

این بده 😂

اره:)

دوست عزیز خواب صادقه دیدن به حس ششم و معنویت هم ربط داره سعی کنید اعمال داخل مفاتیح رو انجام بدید و ...

درسته ، البته خواب های در هم بر هم من بخاطر استرس و اضطراب هم هست