2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانم ها عکس موهام توی یک تاپیک گزاشتم

یادم رفت پاک کنم الانم پاک نمیشه میشه بگید چیکار کنم عکسم پاک بشه کدوم نی نی یار تگ کنم؟ تورو خدا آشنا توی سایت بعد این عکسم جوریه ممکنه شناسایی بشم تورو خدا

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

خانم ها عکس موهام توی یک تاپیک گزاشتمیادم رفت پاک کنم الانم پاک نمیشه میشه بگید چیکار کنم عکسم پاک ب ...

عزیزم برا من همه تایپیکامو گزارش بزن بترکن خدا خیرت بده میخوام گوشیمو به یکی بدم 

منم عکستو گزارش میزنم 

روحم خستس 
عزیزم برا من همه تایپیکامو گزارش بزن بترکن خدا خیرت بده میخوام گوشیمو به یکی بدم منم عکستو گزارش میز ...

توی تاپیک من نیست که آخه چشم گزارش میزنم . توی تاپیک چالش تغییر رنگ مو گزاشتم 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

دوس دارم برسه 75

من با باشگاه یه سایز کم کردم🤣🤣🤣

خب از روغن میتونی استفاده کنی

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

2790
2823
2791
2779
2792