2777
2789
عنوان

مایع آزاد در کلدوساک‌خلفی؟

1340 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من امروز به خاطر اینکه بیست روز تاخیر در پریود داشتم سونوواژینال دادم. داخل سونو نوشته مایع آزاد در کلدوساک خلفی در حد فیزیولوژیک مشاهده شد. این یعنی چه؟

و اینکه من سه ساعت بعد سونو لکه بینی صورتی پیدا کردم.الان این پریوده یا به خاطر سونو هست؟

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
لکه بخاطر سونو هست و مایع ازاد در کلدوساک خلفی یعنی به تازگی تخمک ازاد شده

یعنی سه ساعت بعد طبیعیه؟

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم بعد تاخیرت تو ماه آبان بارداری بودی چون همه تاپیک هات رو خوندم شرایطم مشابه شماس پریودنمیشم ومتفی همه چی یعنی با وجود سونو واژینال هم متوجه بارداری نشدن

میشه بپرسم بعد تاخیرت تو ماه آبان بارداری بودی چون همه تاپیک هات رو خوندم شرایطم مشابه شماس پریودنمی ...

سلام عزیزم. نه باردار نبودم. با آمپول پریود شدم

و ماه بعدش باردار شدم.

سلام عزیزم. نه باردار نبودم. با آمپول پریود شدم و ماه بعدش باردار شدم.

علت خاصی داشت اینهمه تاخیر اخه منم بدون سابقه اللان دوماه پریود نشدم نوبت سونو گرفتم امکان داره بعداینهمه سال پریودمتظم دچار پلی کیستیک شده باشم

علت خاصی داشت اینهمه تاخیر اخه منم بدون سابقه اللان دوماه پریود نشدم نوبت سونو گرفتم امکان داره بعدا ...

من بعدش برای بررسی که سونو دادم گفت پلی کیستیک هستی. البته من مسافرت هم رفته بودم که خودم احتمال میده به این خاطر بوده. دیگه ماه بعدش ورزش رو شروع کردم و اقدام کردم برای بارداری که همون ماه گرفت و نی نی اومد توی دلم