2777
2789
عنوان

من ترسوئم 🥲❓

101 بازدید | 15 پست

نمیتونم جواب همکلاسیامو بدم  نمیدونم چرا انگار زبونم نمیچرخه 

سرم تو کار خودمه کار به کسی ندارم   ، خیلی اذیتم میکنن

حالا امروز دختره کل نوشابمو رو لباسام ریخت یه ببخشید هم نگفت. شروع کرد به خندیدن :)

𓄂𓆃

بی زبونی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ترسو نیستی زبون نداری

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ترسو نیستی‌..زرنگ نیستی . جوابشونو بده .منم بی زبونم توی بیرون از خونه‌..ولی دارم سعی میکنم درست کنم خودمو..الان بهتر شدم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

باید یاد بگیری از خودت دفاع کنی نتونستی برو دفتر

منم بعضی موقعات به هر حال ادم نفهم به طورم میخوره میخواد دعوا کنه به شدت بدی عصبی میشم بدنم میلیرزه  زبونمم میگیره یا اخر باید خودم بگیرم بزنم تا اروم شم یا اونو واسه همین تا میتونم از دعوا دوری میکنم چون اینجور دعواها دوسرش باخته 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
چجوری ویکار کردی هعی

کم کم تمرین کن .نمیدونم ولی انگار دوستاتم روت تاثیر میذارن . من دوستای زیادی ندارم . دوستمم نیستن فقط میشناسمشون‌.اونا مسخرم میکردن‌.میگفتن قدت کوتاهه .قدم ۱۵۶ عه ‌

یا مثلا فلانی و..

ولی از یجایی ب بعد خسته شدم..توعم از ی جایی ب بعد خسته میشی مجبوری جوابشونو بدی .

من قیافم از نظر بقیه قشنگ بود ولی از قیافم خودم بدم میومد.  اول تلاش کردم‌اعتملد بنفسمو بردم‌بالا و بعد تونستم حاضر جواب بشم.توعم همینکارو کن

هعی:). دهم

خب اولاس تازه .

من ۳سال راهنماسی زنگ تفریحا توی کلاس مینشستم تک و تنها . هیچ دوستی نداشتم‌.باهمه همگلاسیام خوب بودم ها ولی صمیمی نبودم‌.اونا بهم نمیگفتن بیا بریم بیرون.خیلی منو ایگنور مبکردن‌.ولی الان از اولین روزی ک اومدم این مدزسع با‌هما خوب برخورد کردم سلام کردم .الا نم باهمه اوکیم .منم دهمم مث تو‌.

سعی کن با یکی دوتا ادم دوست بشی.البتع اگه ادمای خوبی دور برته