2777
2789
عنوان

وسواس نوشتن😔✏️

426 بازدید | 23 پست

لطفا اول برام دعاکنید🌼❤️

متاسفانه امسال من دچار وسواس نوشتن شدم وبه خاطراین وسواس مزخرف دخترام کم برگ شدن خریددفترافزایش یافت ومهمترازاینا اعصابم داغون شد

حتی گاهی اوقات از عصبانيت شروع می کنم توسرم کوبوندن...

من اصلا باخودکارنمی تونم بنویسم بلکه میشه باید غلط گیربگیرم که آخرش جاش می مونه و.‌‌...

گاهی اوقات یک تیکش پررنگ میشه ی تیکش کمرنگ...😭

همه ی اینارواعصابمه اگه مبتلابودید یااطرافیانتون واطلاعات دارید بگیدلطفا❤️🌼

بخداخسته شدم😔😔😔

کاش بمیرم هم تونم راحت شم هم پدرمادرم 😭😭😭

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

اگر خیلی اذیتی برو روانشناس و روانپزشک

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم همین بودم😑

پاکنویس میخواستم بکنم، چند ساعت طول میکشید

سعی کردم مفهوم درس برام مهم باشه تا تمیزی

البته تمیز نوشتن هم مهمه ولی نه در این حد

از ۲۲بهمن۱۴۰۴ این اکانتو به شخص دیگه ای واگذار میکنم☺️ ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

منم وسواس نوشتن دارم 

همیشه سعی میکردم پرینت بگیرم جزوه 

چندین بار پاک نویس میکردم

الانم که دانشجو ام تو گوشی تایپ میکنم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من وسواس داشتم شدید دکتر دارو داد دارو بخور چن وقت خوب‌میشی

نمیشه...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

کمالگرایی رو ّدار کنار باهاش مقابله کن و هرچی شد رو انجام بده تا خوب یشه. با یه روانشناس در این باره ...

نمیشه

دانشجویی؟

اگر دانشجویی من وسواس دارم نمینویسم هیچی هیچی 

ویس ضبط میکنم با ربات و برنامه و هوش مصنوعی چاپشون میکنم 

پارسال پول میدادم دوستم جزوه رنگی می‌نوشت تمیز و مرتب امسال مبلغ بالایی گفت دیگه اینکارو نکردم 

درحال ساخت ....:)

برو خداتو شکر کن وسواس نوشتن داری من وسواس بیماری دارم 😭 دارم عذاب میکشم خیلی حالم بده خییییلی 😭😭 ...

منم همینم حالم خیلی بده توام وقتی به یه بیماری فکر میکنم تموم علائمشو میگیری؟

برو خداتو شکر کن وسواس نوشتن داری من وسواس بیماری دارم 😭 دارم عذاب میکشم خیلی حالم بده خییییلی 😭😭 ...

اینو من داشتم 

الان تا حدودی بهترم 

تاپیکام هستن هنوزم همیشه فکر میکردم سرطان اچ آی وی اچ پی وی تومور بدخیم  دارم یا بیماری های عصاب و روان مختلفی رو به خودم نسبت میدادم 

انقد پول آزمایش دادم که روانی کننده بود 

درحال ساخت ....:)

یسری چیزا هست شبیه خودکاره ولی از خودکار بهتره و باهاش خیلی تمیز میشه نوشت اسمشو نمیدونم 😐😂🧠🐟

از اونا بگیر

غلگیر هم نواری بگیر

فقط نوار غلگیر کاغذی باشه خیلی بهتره آخه بعضی غلطگیرا اون نوارشون که روش غلطگیره پلاستیکه

اما اینکه از کجا موقع خرید بفهمی کاغذیه یا پلاستیکی نمیدونم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲