2777
2789

تک تک روزایی که دارم میرم مدرسه دارم عذاب میکشم و واقعا سلامتی روحی و روانیم نابود شده و رو درسم هم نمیتونم تمرکز کنم و هیچکدوم از افراد اونجا رو دوس ندارم میخوام دهمم رو تو خونه بخونم چون واقن دارم نابود میشم 

مامانمم معلمه 

هم درسامو خوب میخونم هم آرامش روان و سلامت دارم تازه با مامانم بهتر یاد میگیرم چون اینجوری واقن نابود میشم 

بیشترم به کارام میرسم و رو کنکورم کار میکنم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

میزارن؟

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

خب مشکل چیه؟

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز صحبت نکردم باهاشون ولی فکر میکنم درک کنن

منظورم مدرسه ست

یه هفته نرو شاید تو خونه رو هم دوست نداشتی

امتحانی بمون اگه دوست داشتی بکنش کل سال

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

میزارن؟

مشکل که زیاده ولی یکیش اینه که معدم بخاطر همین مدرسه ناراحت شد و دست خودمم نیس و مدرسه و پرسش و امتحانای هرروزشون کاری کرده معدم چند وقته افتضاح بشه و هرروز حالت تهوع داشته باشم

نمیتونم سر کلاس بشینم میرم بیرون هم میان گیر میدن و نمیزارن اینطور پیش بره منم اعصابم داغون میشه رو درسام نمیتونم تمرکز کنم 

در واقع هم به سلامتیم گند میزنه هم درسام

اون مدرسه بده یا کلا تو اجتماع بودن برات سخته؟

بنظرم باید یاد بگیری خودتو با جامعه وقف بدی چون هرچی بزرگتر بشی بدتر هم میشه

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

منظورم مدرسه ستیه هفته نرو شاید تو خونه رو هم دوست نداشتیامتحانی بمون اگه دوست داشتی بکنش کل سال

ازین مطمئن تر نیستم

من از دقیقه به دقیقه ای که تو مدرسه میگذره بیزارم و دعا میکنم فقط بگذره 

تیزهوشانم هستم

اون مدرسه بده یا کلا تو اجتماع بودن برات سخته؟بنظرم باید یاد بگیری خودتو با جامعه وقف بدی چون هرچی ب ...

مدرسه س که بده

اینطور که شما میگید نبست 

قضیه چیز دیگه س 

ایکاش مشکلم اجتماع گریزی بود 

ازین مطمئن تر نیستممن از دقیقه به دقیقه ای که تو مدرسه میگذره بیزارم و دعا میکنم فقط بگذره تیزهوشانم ...

آهان فشار روتون زیاده

یه دکتر برو برای معدت به نظرم حیفه

خیلیا دوست دارن جای تو توی اون مدرسه باشن

به روتین روانت برس

مثلا بیکلام ... نوشتن حس....طبیعت

و هرچی که خوشحالت میکنه

مامانت هر چقدرم معلم خوبی باشه همزمان نمیتونه ده معلم خوب باشه

بهتره این خطای فکری(منتو مدرسه حالم بده)رو حدف کنی

آهان فشار روتون زیادهیه دکتر برو برای معدت به نظرم حیفهخیلیا دوست دارن جای تو توی اون مدرسه باشنبه ر ...

دکتر که خیلی رفتم نتیجه نمیده

با اینهمه درس و فشار وقت آرامش روحی و کارایی که شما میگید ندارم که

کلا دارم به چوخ گاو میدم با این روند خودمو

دکتر که خیلی رفتم نتیجه نمیدهبا اینهمه درس و فشار وقت آرامش روحی و کارایی که شما میگید ندارم کهکلا د ...

تیزهوشان همینه

نمونه خیلی بهتره

ببین امکان تغییر مدرسه داری؟

مثلا غیرانتفاعی

تیزهوشان همینهنمونه خیلی بهترهببین امکان تغییر مدرسه داری؟مثلا غیرانتفاعی

فرقی نمیکنه مشکلم مدرسه س