samiraaaaa78 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 485 عنوان اشتی کردم 278 بازدید | 7 پست دعوام نکنیدنبخشیدمش هنورم دلم شکستهبا وصاتت خانواده ها محبور شدمولی حسم بهش مث قبل نیستبرام به کادو گرفت هستید عکس بزارم؟؟ 1403/07/16 | 18:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیراننن عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 900 بزار ༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
saeidm عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2444 میفهمتت درکت میکنم ان شاالله رفتارش درست بشه کم کم حست برگرده ولی هیچ وخ هیچی مث روز اولش نمیشه بزار عکس لایک کن
samiraaaaa78 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 485 میفهمتت درکت میکنم ان شاالله رفتارش درست بشه کم کم حست برگرده ولی هیچ وخ هیچی مث روز اولش نمیشه بزار ... حتی انقد خستم حال ندارم در مورد مشکلا باهاش صحبت کنم فقط لبخند فیک میزنم:)
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12162 حتی انقد خستم حال ندارم در مورد مشکلا باهاش صحبت کنم فقط لبخند فیک میزنم:) مشکل چی بوده غیر قابل ببخششه؟ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼