2777
2789
عنوان

میخاد مخ بزنه

128 بازدید | 27 پست

بچها من خودم نامزد دارم .یه پسری هیت مطمعن نیستم ولی حس میکنم میخواد مخم بزنه .چند ارم کلاس داشتیم با هم .الان چون مطمعن نیستم نمیپیچونم چیکار کنم.من در حد همکلاسی برخورد میکنم.چیکار کنم پررو نشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این وسط نامزده بیچارت چه گناهی دارهاون پسره فقط میخاد زندگی شمارو خراب کنه و شما هم که...

چی میگی؟😕😕شما هم ک چی؟الان تو چی میدونی که سریع میبافی برای خودت؟دارم میگم خوشک نمیاد طرف هی بچسبه 

اگه واقعا هم بخاد مختو بزنه بخاطر نامزدت و تعهدی که بهش داری به اون پسره رو نده بخدا سخته من تجربه ک ...

من وقتی نامزد دارم برای چی ب پسر رو بدم ؟طرف میاد دست میده چیکار کنم؟

چی میگی؟😕😕شما هم ک چی؟الان تو چی میدونی که سریع میبافی برای خودت؟دارم میگم خوشک نمیاد طرف هی بچسبه

عزیزم من نمیگم که داری خیانت میکنی چون تو اصلا هیچ کار اشتباهی نکردی

ولی حواست باشه اشتباه نکنی باشه؟ 

چه رفتاری ازش دیدی که احساس کردی قراره مخ بزنه ؟ نوشتی که مطمئن نیستی شاید سوءبرداشت‌ کردی از رفتارا ...

مثلا دست میده ،یا بعضی وقتا ک من خودم تنها میرم سلف میاد یا چندبار گفته بریم بیرون پیاده روی

عزیزم من نمیگم که داری خیانت میکنی چون تو اصلا هیچ کار اشتباهی نکردیولی حواست باشه اشتباه نکنی باشه؟

نه بخدا اصلا نمیخام هیچ نری بیاد سمتم ولی پسرا تا یه کلمه حرف میزنی سریع میخان بیان مخ بزنن.بعد بمن میکفت خیلی دوستردارن عصبیت کنم خیلی چندشم شد

مثلا دست میده ،یا بعضی وقتا ک من خودم تنها میرم سلف میاد یا چندبار گفته بریم بیرون پیاده روی

اول ایشون دستشو میاره جلو ؟

شما هم دست میدی ؟ 

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

من وقتی نامزد دارم برای چی ب پسر رو بدم ؟طرف میاد دست میده چیکار کنم؟

افرین❤

اشکالی نداره با اینکه نامحرمه ولی خب نمیشه که رد کنی😁😂

ولی شاید اون بخاد بهت نزدیک بشه و زندگیتو خراب کنه مراقب باش

چون سر خودم اومده البته نامزدم اینکارو کرده نه من💔

اول ایشون دستشو میاره جلو ؟شما هم دست میدی ؟

اون میده من اصلا نمیدم .مخصوصا توی کلاس جلو همه .تو رو دروایسی قرار میکیرم برای اینکه جلو بقیه ضایع نشه منم مجبورم دست میدم 

اول ایشون دستشو میاره جلو ؟شما هم دست میدی ؟

اون میده من اصلا نمیدم .مخصوصا توی کلاس جلو همه .تو رو دروایسی قرار میکیرم برای اینکه جلو بقیه ضایع نشه منم مجبورم دست میدم 

افرین❤اشکالی نداره با اینکه نامحرمه ولی خب نمیشه که رد کنی😁😂ولی شاید اون بخاد بهت نزدیک بشه و زندگ ...

اصلا نه تایپ منه نه ب چشم میاد منم در حد همکلاسی هستم باهاش ولی خب اپنا فکر میکنن دیکه ی دختر ی سلام کفت یعنی بیا مخمو بزن😕مراقبم 🥲