mwaral مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 187 عنوان مهریه 87 بازدید | 10 پست سلام دوستان در حال حاظر نامزد هستم و بابام برای. مهریه حق طلاق میخواد از آقا و نامزدم زیر بار این نمیره حس بدی گرفته چیکار کنم بنظرنون ؟ 1403/07/16 | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pumkin__ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 761 حق طلاق رو حتما باید گرفت کسی که حاضر نمیشه این حق رو بده ریگی ب کفشش هست
mwaral مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 187 بابات حق داره. مهریه رو چقدر گفتید؟ حق طلاق در صورتی پذیرفته میشه و مهریه باید کم گرفته بشه مهریه یا حق طلاق
خواننده_خیلی_قدیمی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 6127 خوب بهش بگو مفهوم حق طلاق این نیست که این حق از شما گرفته میشه بلکه این حق به هر دو تامون داده میشه و همین طور که خدایی ناکرده مرد بخواهد زنش را طلاق بده باید مراحل قانونی را رد کنه برای زن هم همین طوره و در واقع نوعی دفاع از حقوق زنان بی پناه هست .
دخترک_جذاب2o عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 7184 هر دوتارو که نمیدن شما نه ولی هستن خانم های که حق داشتن هم مهریه بدون هیچ دلیلی رفتن جدا شدن مهریه رو هم گذاشتن اجرا ولی وقتی آقا بخاد جدا بشه که مهریه بهش تعلق نمیگیره
mwaral مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 187 خوب بهش بگو مفهوم حق طلاق این نیست که این حق از شما گرفته میشه بلکه این حق به هر دو تامون داده میشه ... قبول نمیکنه میگه ما رسم نداریم
mwaral مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 187 خوب بهش بگو مفهوم حق طلاق این نیست که این حق از شما گرفته میشه بلکه این حق به هر دو تامون داده میشه ... با مشاوره حقوقی صبحت کردم گفت هیچ پسری قبول نمیکنه این حرفو مهریه سنگین بگیر به جاش
هاشیموتو عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 9616 حق طلاق در صورتی پذیرفته میشه و مهریه باید کم گرفته بشه مهریه یا حق طلاق یعنی بدون مهریه فقط حق طلاق؟ این در صورتی خوبه که خودت شغل ثابتی با درآمد خوب داشته باشی. حق طلاق بدون خونه و درآمد، کجا بری؟
خواننده_خیلی_قدیمی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 6127 با مشاوره حقوقی صبحت کردم گفت هیچ پسری قبول نمیکنه این حرفو مهریه سنگین بگیر به جاش خوب مهریه را سنگین بگیر و به جاش حق مسکن یا حق تصنیف اموال را بگیر و اگر می تونی و رسم دارید بگو حتما ملک یا زمین پشت قباله بندازند