2821
2789
عنوان

لباس عروس

334 بازدید | 28 پست

سلام امروز رفتم لباس عروس ببينم ،، ولي قيمتا خيلي زياد بود

جمهوري كه رفتم هم زياد بود براي اجاره زير ١٥ تومن نداشت تازه تن پوش دوم!! تن پوش اول رو ٢٠ تومن و ٣٠تومن بود

امروز باز رفتم نازي اباد اونجا هم ي ذره قيمتا كمتر بودش در حد دو سه تومن ولي بازم ارزون ترينش براي اجاره ١١ بود اونم تن پوش دوم

شما جايي رو سراغ دارين قيمتش كمتر باشه؟ واقعا ب نظرم زياده براي كرايه يك شب اينقدر هزينه كنم. ميخوام حداكثر كلا ده تومن بشه با ژپون و تور اجارش، چون اين قيمتايي ك گفتم فقط براي لباس بود ژپون و تور جدا بودش

واقعا نااميد شدم ☹️ 

هيچ كدومم نزاشتن پرو كنم خب البته حق دارن كثيف ميشه ولي من چطوري انتخاب كنم ميگفتن در صورتي پرو ميزاريم ك حتما رزرو كني اون موقع ٤ تا ميزاريم پرو كني 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برید کوچه برلن یه پاساژ هست کلا مخصوص همین لباس عروس قیمتشونم مناسبه قشنگم هستن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اگه میتونی خیاط آشنا داری بنظرم بدوز خودت 

من 2 سال پیش دادم برام دوختن چون آشنا بود 

تقریبا دستمزد نگرفت 1 و 500 در اومد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه میتونی خیاط آشنا داری بنظرم بدوز خودت من 2 سال پیش دادم برام دوختن چون آشنا بود تقریبا دستمزد نگ ...

رفتم اتفاقا ولي مدلاي خيلي قشنگي نداشت براي دوخت اين مزونا ك رفتم همش لباس عروساي وارداتي بود به نظر خيلي خوب بود ولي تو تنم نميدونم چجوريه

چه سبکی مد نظرته اسی؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کلا یکو پونصد شد یعنی؟ پارچه ،تور واینا؟

آره 2 سال پیش 

ولی خب میگم تقریبا دستمزد نگرفت هیچی 

فقط پول پارچه ش رو دادیم انگار 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕