سلام بچه ها ب نظرتون اگ آنلاین شاپ لوازم آرایشی و اکسسوری بزنم خوبه؟ فروشش خوبه؟
کانال بزنم یا پیج؟
به نظرتون کلا آنلاین شاپ اشباع شده؟؟
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
من قصد دارم شاپ اکسسوری بزنم ولی سایت خوب عمده فروش پیدا نمیکنم🥲🌱
خب حضوری هز شهرتون نمیتونی بخری؟؟
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
تنها راهی که الان دیگه آنلاین شاپ میگیره اینه که اولش یه پیج فالوور بالا داشته باشی بتونی راحت مشتری ...
پیج دارم ولی شخصیه واسه کار نیست
میخواستم پیج بزنم مخسوص کار
بدم یه دو سه تا پیج هم برام تبلیغ کنن
بعد مثلن هی هدیه و اینا هم بذارم ببینم فایده داره یا نه
حتا ب خودمم میگم هیشکی عم نخره ازم خودم استفاده میکنم
سرمایمم کمه واقعیتش فعلا