2777
2789
عنوان

دعوت به کار

208 بازدید | 19 پست

کار در منزل با درآمد خوب .

ومیخوای یه کسب و کار خونگی رو راه بندازی و برای خودت کار کنی تو خونه.

اگر دوست داری کار کنی ولی شرایط کار کردن بیرون از خانه نداری به هر دلیلی .

و اگر دانشجو ، کارمند ،خانه دار هستی و دنبال  کاری هستی زمانش دست خودت باشه

اینجا بهم پیام بده تا راهنماییت کنم.

اگر در گیلان یا مازندران تمایل به کار در منزل دارید برام پیام بگذارید تا راهنماییتون کنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کدوم به کار در منزل نیاز دارید پی وی من پیام بدید .

البته گیلان و مازندران در اولویت هستن .

مثل آنلاین شاپ هست .سودش خیلی خوبه 

اگر در گیلان یا مازندران تمایل به کار در منزل دارید برام پیام بگذارید تا راهنماییتون کنم .

الان دیگه هر کسی دوست داره تو خونه به درآمد برسه .هر کس تمایل به کار داره .برام پیام بزاره راهنمایش کنم .

سلام من مازندرانم

کارتون چیه و چیجوریه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سلام کارتون چیه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍