بچه ها من پوستم ب شدت چرب و مستعد جوشه.نمیدونم از چه ابرسانیاستفاده کنم قبلا هیدرودرماستفاده میکردم ولی چربیش روپوست میمونه و کاملجدب نمیشه.شماپیشنهادتونچیه؟نمیشهدیگهمرطوب کنندهنزنم و فقط ابرسان بزنم؟
منم پوستم چرب و مستعد آکنه هست ، مرطوب کننده زیاد استفاده کردم ولی مرطوب کننده ای که الان استفاده می کنم مرطوب کننده و آبرسان نوآکنه هست . این یک دکتر داروساز توی پیجش معرفی کرده بود که گرفتم و فعلا که راضی هستم
جوشام کنترل شده س.ولی پوستم به شدت حساسه و هرمحصولی رونمیتونم استفاده کنم.
سلام عزیزم خوبید؟تو یه تاپیک دیدم سیپتروکامپاند مصرف کرده بودین منم هفت ساله دارم مصرف میکنم۲۵سالمه مجردم و پلیکیستیکم... فقط این قرص بهم میسازه...یعنی دوفامد پروژسترون اسپیرونولاکتون رو تجربه کردم و اصلأ بهم نمیسازن...تنها قرصی ک علائم رو مثل جوش ریز خیلی زیاد چربی پوست ریزش مو و کم شدن موهای زائد رو برام اوکی میکرد همین سیپتروکامپاند هست....من اصلاح سبک کردم و تا جایی که بتونم رعایت میکنم... میخواستم ببینم شما عوارضی نداشته براتون مث من طولانی مدت مصرفش کردین...و اینکه بعد قطعش جوش نزدین دیگه؟من قطعش کردم چند بار کلی جوش میزدم صورت سینه گردن حتی...
تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨
سلام عزیزم خوبید؟تو یه تاپیک دیدم سیپتروکامپاند مصرف کرده بودین منم هفت ساله دارم مصرف میکنم۲۵سالمه ...
سلام ممنونم.ببین عزیزم من قبلا چند سال پیش قرصمو بدوناینکه بخوام اصلاح سبک انجام بدم خودسر یبار قطع کردم دقیقا مثل شما کلی جوش وحشتناک صورتم زد درحدی که فقط چشام معلوم بود.بعد دوباره پزشک گفت باید استفاده کنی.این سری من اصلاح سبکو درستو با اراده قوی انجام دادم خداروشکر بعد قطع قرص علایم شدید نداشتم.من در حال حاضر تحت نظر پزشک زنان هستم مکمل پونیکا استفاده میکنم واصلاح سبک میکنم تو این چندماهه شرایطم نسبتا پایدار بود.پریود طبیعی گاهی عقب میزنه چند روز ولی بلخره میاد.صورتمم جوشای ریز میزنه گاهی وقتا.مخصوصا زیر چونه و روی گونه ولی درحدی نیست که کسی بهم بگه وای چقد صورتت جوش داره.موهامم ریزشش نرماله.ببین مکمل هاو روتین خیلی کمک میکنه درکنار اصلاحسبک.من پیشنهادم اینه پیش پزشک پوست هم بری تا اون برات روتین موضعی بزاره.اگه اصلاح سبکتو درست انجاممیدی و اینجوری نیستی که یبار رعایت کنی یک ماه رعایت نکنی مطمئن باش بدنت باهات راه میاد.
مطمئن باش یه روزی مجبور میشی قطعشون کنی.هر خانمینهایت تا ۱۰سال میتونه از داروهایضدبارداری استفاده ...
سلام گلم یادم رف بیام سر بزنم😐😂تازه یادم اومد چک کردم ممنون ک جواب دادی❤️ اره شنیدم ک بیشتر از ده سال خوب نیست.ولی واقعا جوشای ریز اذیت کننده ان من بیشتر تو پیشونی و گردنم جوش میزنم
تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨