2777
2789
عنوان

کی لبش ژله

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 43 پست
پنچر شده بود؟خخخ

اره😂چون بیش از حد ورم کرده بود 

البته خیلی نبودا بگی شاید نکروز کرده 

خودم چون لبای ب شدت ظریفی دارم اون ورم واسم زیادی ب چشم میومد، الان همون لبای خودمه انگار ی کوچولو خوش فرم تر

بستگی ب کار دکترت هم داره و بدن خودت تا ۳ ۴ رو ک ورم رو داره ولی مدل واقعی خودش بعد ۲هفته مشخص میشه

یعنی اولش زشته؟نیم سیسی می‌خوام بزنم،،اخر هفته هم مهمونی دعوتم می‌خوام کسی نفهمه

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم چونمو یک سی سی زدم عوض نشدم ولی لبام پنج شنبه میرم چه مدلی بگم تزریق کنن

من روسی خیلی دوس دارم ولی دکترم میگه ب فرم لب خودت بستگی داره الان برای من نچرال رو توصیه کرده خودش منم راضیم چون لب خودم خوش فرمه فقط خیلی نازک بود ولی مثلا اون مدتی ک ورم داشت خیلی قشنگ شده بو

اشتباه نکن نیم سی سی اصلا هیچ فرقی با لبات نخواهد داشت

می‌خوام یکم فرم بگیره فقط

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
من روسی خیلی دوس دارم ولی دکترم میگه ب فرم لب خودت بستگی داره الان برای من نچرال رو توصیه کرده خودش ...

روسی چجوریه؟

سرچ کن توصیفشو بلد نیسم😁

پس روسی میزنم خوشگل بشم

من روسی خیلی دوس دارم ولی دکترم میگه ب فرم لب خودت بستگی داره الان برای من نچرال رو توصیه کرده خودش ...

ببخشید عزیزم شما کجا تزریق کردی 

من کلینیک رباب میخام برم تو اینستا معروف هست

یعنی اولش زشته؟نیم سیسی می‌خوام بزنم،،اخر هفته هم مهمونی دعوتم می‌خوام کسی نفهمه

ن نیم سی سی اصلااا معلوم نمیشههه ک ورمم داسته باشه اونقدر نمیشه ولی شاید بخاطر کبودی واینا کسی بفهمه مامان ک نیم سی سی زد هیشکی اصلا تفهمید

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳