2777
2789
عنوان

iui 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 59 پست
چند سالته چرا ای یوای کردی چندوقت اقدامی

سه سال و خرده ای هستش دنبال نی نی هستیم 🤰 ولی خوب خدا تا الان صلاح ندونسته بده کلی دارو و درمان روش های مختلف ولی نتیجه اش شد دو تا کیست🙃 فعلا تو فکر بچه نیستم بیخیال شدم نمیتونم با خدا بجنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنت زیر ۳۰ هست عزیزم؟

اره ولی سن یه چیز مزخرفه پنجاه ساله ها باردار شدن با من انتقال داشتن همش خدا هستش😆 فعلا ما تو لیست انتظاریم معلوم نیست کی دربیایم ایشالله اسم ما هم دربیاد

اره ولی سن یه چیز مزخرفه پنجاه ساله ها باردار شدن با من انتقال داشتن همش خدا هستش😆 فعلا ما تو لیست ...

خب خودت میدونی عزیزم نگران نباش بوقتش نوبت شمام میشه بااین روحیه ی خوبت حتما بزودی باردار میشی

خبر از روحیه داغون من نداری که با قرص شبا میخوابم ولی باید به همه بگم خوبم

عه دیوونه ایا اگر مشکل جدی مث ازو اسپرمی و نارسایی تخمدان و چیزای اینجوری نداری نگران نباش و بخودت گیر نده 

من ۱ سال هی هر ماه عکس رنگیو امپول و قرصو ازمایشو سونو و فلان نشدم چون خیلی پیله میکردم بخودم  چون سنم بالای ۳۰ بود اما وقتی بیخیال خودم بودم شدم رازش فقط در بیخیالی و حال خوب و توکل برخداست البته اصلاح سبک هم خیلی مهمه 

بدون دارو اخه من اصلاح سبک هم بودم فایده نداشت

نه یه لتروزل خورده بودم فقط 

ببین همین ک مشکل از شوهرت نیست خدارو شکر چون واقعا برا مردا هیچ کاری نمیشه کرد 

ولی هم ذخیره هم تنبلی درمان داره 

روحیه ی خوب خیلی تاثیر داره منم سقط داشتم و روحیم و اعصابم داغون بود مدارک دانشگاهیمم گیر کرده بود بشدت استرس اور اما بیخیالشون شدم و فقط ب تفریح و حال خوب فکر کردم 

ذخیرت چنده

سلام عزیزم اگر پیام منو می‌بینی ممنون میشم کمکم کنید...منم ۳ سال هست که ناباروری دارم و توی ساوه دکتر خوبی پیدا نکردم شما تحت نظر کدوم دکتر بودید ؟ و اینکه آی یو آی رو کجا انجام دادید ؟