بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من درباره شغلی که بخوام انتخاب کنم دو دلم به نظرت برم ازمونش رو بدم؟یا نه؟به نظرت میتونم تو ای ...
آره برو بده حسم میگه میتونی به احتمال ۸۰ درصد،، و یه چیز می خواستم بگم بهت تا جایی که میفهمم بشدت استرسی هستی و اعتماد بنفست پایینه روی اینا کارکن..آره میتونی و انشالله که خیره
آره برو بده حسم میگه میتونی به احتمال ۸۰ درصد،، و یه چیز می خواستم بگم بهت تا جایی که میفهمم بشدت اس ...
اره دقیقا استرسیم اعتماد به نفسم هم پایینه وگرنه خودم کاملا واقفم به اینکه خیلی استعداد دارم و هوشم خوبه ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم خرابکاری ممکنه بکنم و این منو میترسونه🥲
اره دقیقا استرسیم اعتماد به نفسم هم پایینه وگرنه خودم کاملا واقفم به اینکه خیلی استعداد دارم و هوشم ...
دیگه اینا به خودت بستگی داره منم یکم حس کردم این و یکی میبینی باهوش درسخون ولی اعتماد بنفسش پایینه روشون کارکن بگو من تلاشمو کردم باقیش با خدا حرف بقیم مهم نی.
فعلا دنبال ازدواج نرو مطمئنم خودتم نمی خوای و نرو دنبالش تا خودتو تکمیل نکردی منظورم از هر لحاظ درسی آمادگی و غیره....خواستگار زیاد میاد برات آشناها معرفیت میکنن ولی چندسال دیگه احتما نمیدم چندسال میشه یه خواستگار خیلی خوب برات میاد که باهاش خوشبخت میشی یه زندگی معمولی داری نه خیلی بالا نه پایین شاید در رده متوسط به بالا همه چی خوب باشه