2789

خودتو سرویس کردی با حس ششم

حالا الان ده نفر بیان بگن عاشقته

یا ازت متنفره

زندگیت بر پایه حرف بقیه باید بره جلو؟

چه حس شیشمی مگه ماها جن و روحیم

حس ششم خودت فقط درست میگه

نه حس ششم بقیه راجب تو

هرچی دلت میگه همونو خودتم گول نزن

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. وقتی دیدت احساس میکنم حس خاصی نداشته و زیاد خوشش نیومده از تیپت

عزیزم من درباره شغلی که بخوام انتخاب کنم دو دلم به نظرت برم ازمونش رو بدم؟یا نه؟به نظرت میتونم تو این شغل موفق بشم و برام خیر هست؟

عزیزم من درباره شغلی که بخوام انتخاب کنم دو دلم به نظرت برم ازمونش رو بدم؟یا نه؟به نظرت میتونم تو ای ...

آره برو بده حسم میگه میتونی به احتمال ۸۰ درصد،، و یه چیز می خواستم بگم بهت تا جایی که میفهمم بشدت استرسی هستی و اعتماد بنفست پایینه روی اینا کارکن..آره میتونی و انشالله که خیره

آره برو بده حسم میگه میتونی به احتمال ۸۰ درصد،، و یه چیز می خواستم بگم بهت تا جایی که میفهمم بشدت اس ...

اره دقیقا استرسیم اعتماد به نفسم هم پایینه وگرنه خودم کاملا واقفم به اینکه خیلی استعداد دارم و هوشم خوبه ولی نمیدونم چرا همش فکر میکنم خرابکاری ممکنه بکنم و این منو میترسونه🥲

درباره ازدواجمم چیزی حس میکنی بهم بگی؟هرچیزی

آره برو بده حسم میگه میتونی به احتمال ۸۰ درصد،، و یه چیز می خواستم بگم بهت تا جایی که میفهمم بشدت اس ...

میشه از من بگی بنظرت بیماری بدی دارم کی ازدواج میکنم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

عزیزم میشه لطفا ب منم بگی

حس میکنی امسال دانشگاه قبول میشم؟منتظر اعلام نتایجم❤️

اگه اره بین حقوق و مامایی. آزاد یا چیزای دیگه حست ب کدوم بهتره؟❤️مرسب عزیزمم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

اره دقیقا استرسیم اعتماد به نفسم هم پایینه وگرنه خودم کاملا واقفم به اینکه خیلی استعداد دارم و هوشم ...

دیگه اینا به خودت بستگی داره منم یکم حس کردم این و یکی میبینی باهوش درسخون ولی اعتماد بنفسش پایینه روشون کارکن بگو من تلاشمو کردم باقیش با خدا حرف بقیم مهم نی.‌

فعلا دنبال ازدواج نرو مطمئنم خودتم نمی خوای و نرو دنبالش تا خودتو تکمیل نکردی منظورم از هر لحاظ درسی آمادگی و غیره....خواستگار زیاد میاد برات آشناها معرفیت میکنن ولی چندسال دیگه احتما نمیدم چندسال میشه یه خواستگار خیلی خوب برات میاد که باهاش خوشبخت میشی یه زندگی معمولی داری نه خیلی بالا نه پایین شاید در رده متوسط به بالا همه چی خوب باشه

میشه از من بگی بنظرت بیماری بدی دارم کی ازدواج میکنم

میخواستم بیشتر توضیح بدم ولی وقت ندارم...نه نداری..۲ ۳ سال دیگه دقیقا همونی میاد که وافعا از هر لحاظ عاشقته و باهاش خوشبخت میشی

میخواستم بیشتر توضیح بدم ولی وقت ندارم...نه نداری..۲ ۳ سال دیگه دقیقا همونی میاد که وافعا از هر لحاظ ...

منو نگفتی🥺هرموقع وقتت خالی شد ب منم بگو عزیزم 

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

میخواستم بیشتر توضیح بدم ولی وقت ندارم...نه نداری..۲ ۳ سال دیگه دقیقا همونی میاد که وافعا از هر لحاظ ...

زندگیم درست میشه؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم