2777
2789
عنوان

بچه ها حرف بدی زدم😬❓

74 بازدید | 9 پست

من راننده سرویسم ماشینش پیکانه . بعد این بنده خدا ظهرا هر موقع میاد در مدرسه در ماشینا برام باز میکنه

دوستام دیدن خندشون گرفته، راستش خودمم موذب میشم

خلاصه امروز خیلی محترمانه گفتم خانم فلانی بی زحمت دیگه درآ باز نکنید خودم این کارا میکنم و دستتونم درد نکنه

بعد گف نه مشکلی ندارم . ی دفعه گفتم خب بچه ها می‌خندن و خودمم موذبم . میگن مث شاها میری😐

حس میکنم این ربطش داد ب ماشین پیکانش و ناراحت شد  و گف اتفاقا یکی بچه ها گف در مدرسه وای نیسا برو جلوتر. هر چند گفتم اصلا مهم نیس ماشینت چیه فقط درآ برام باز نکن همین بخدا

بچه ها عذاب وجدان گرفتم ینی ناراحت شده؟ یا من حساس شدم؟ 

خیییلی خانم متشخصیه میترسم بیخود دلشو شکونده باشم😭

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ناراحت شد

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تپ حرف بدی نزدی ولی وقتی کسی احساس نقص از یک سمتی کنه هر حرفی رو میچسبونه به اون و بهش ربط میده. سعی کن دیگه در مورد این موضوع باهاش صحبت نکنی.  و کاملا طوری رفتار کن که بفهمه هیچ خجالتی نمیکشی ازینکه ماشینش پیکانه.  ولی تاکید میکنم در موردش حرف نزن.  فقط با رفتارت.  مثلا خانم فلانی بیزحمت میرین دم مدرسه وایسین؟  خانم فلانی همینجا ظهر وایسین من (مثلا) پام درد میکنه زیاد راه نرم. و یا هرچیزی که بفهمه برات فرقی نمیکنه و خجاات نمیکشی با پیکان میری و میای 

یا از خودش ورفتارش تعریف کن.  

ناراحت شد

آخه چرااا؟

منکه حرفی نزدم باعث ناراحتی بشه

فقط گفتم مم بعد درآ باز نکن!

نمیدونم چرا ربطش داد به خود ماشین🥲

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ببین تپ حرف بدی نزدی ولی وقتی کسی احساس نقص از یک سمتی کنه هر حرفی رو میچسبونه به اون و بهش ربط میده ...

چشم ممنون 

حتما همین کارا میکنم

آخه چرااا؟منکه حرفی نزدم باعث ناراحتی بشهفقط گفتم مم بعد درآ باز نکن!نمیدونم چرا ربطش داد به خود ماش ...

فکر کرده چون ماشینش مدلش پایینه خجالت میکشی در رو برات باز کنه

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

فکر کرده چون ماشینش مدلش پایینه خجالت میکشی در رو برات باز کنه

😟😟آخ آخ

بخدا چنین منظوری نداشتم

😟😟آخ آخبخدا چنین منظوری نداشتم

خب اشکال نداره دیگ شده برو یجور از دلش در بیار من نمیدونم چجوری ولی یجور در بیار

خب اشکال نداره دیگ شده برو یجور از دلش در بیار من نمیدونم چجوری ولی یجور در بیار

آره جبران میکنم واسش

ی جور از دلش در میارم . نمیزارم غصه بخوره🙂