2777
2789

نمیتونید خونه بخرید اونجا

بعد اجاره بدید بری جای دیگه اجاره کنید؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیرید سمت شریف آباد و بلوار اتحاد امکانات خیلی خوبی دارند 

و اینکه امنیتش هم خوبه شلوغ هست 

یکی از دوستانم اونجاست تو یک شهرک نوساز محله شیک و تمیز و امکانات عالی 

کرونی انتخاب خوبی نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه دیگه واقعا سخته .محیطش دزد اینا داره؟

امنیتش رو نمیدونم ولی خب هرکاری کنی  فرهنگ کلی این مناطق پایینه چون پرافغانی و آدمای تازه تو شهر اومدس

هرچقدر هم آدم شریف داخلش باشه ولی مهم فرهنگ کلی منطقه اس

بعد موقعی ک بارون میشه خیلی بد میشه و آب تو خونه ها کشیده میشه چون منطقش قبلا تالاب بوده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کلا چون حاشیه شهر هست همه نوع آدم توش هست . چقدر پول دارین مگه واسه خرید

خریدم چندمدت پیش تو کرونی اما اجاره دادم الان ۱۵۰۰ازم می‌خرن مشتری هست موندم بفروشم وسط شهر رهن کنم یا برم همون جا واس زندگی

گرونتر وخونه های ارزونش خیلی بد ساخت هستش

چه مقدار پول دارید 

ولی در هر صورت خرید خونه بهتر از مستأجری هست 

حداقل چند سال دیگه علاوه بر خونتون اون شهرک کرونی پیشرفت هم داره بلاخره 

اما اجاره نشینی فقط پولتون به هدر می‌ره 

امنیت هم تگزاس که نیست 

همه جا امن هست فقط کرونی یک مقدار پرته

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍