2777
2789

۱ تومن 

فکنم ۲ ماه 

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمتراز دوماه میشه . خونتون تک واحده هستش ؟

بله

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بیشتر ببینید

ما اسفند اومدیم این خونه و قبض گاز روی خط مستاجر قبلی اس ام اس میشد واسه همین ۷ ماه بود فیش نیومده بود دیگه هفته قبل بابام رفت اداره برق و شماره رو تغییر داد و پریروز قبض برقمون ۷ ماهه اومد ۱۷۲ هزار تومن 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیشتر ببینید