از شر یه آدم خودخواه و دروغگو و خسیس و بدجنس و دختر باز و بچه ننه راحت شدم از زمانی که جدا شدم آرامش به زندگیم برگشته و بهترین کار رو در حقم کردم و درس عبرتی شد برام که در آینده خواستم ازدواج کنم عجولانه تصمیم نگیرم همه جوانب رو بسجندم و منطقی برم جلو و حد و حدود و مرزمو با خانواده شوهر خیلی رعایت کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۱۵ ساله ازدواج کردم به این نتیجه رسیدم خانواده شوهر هر چقدر خوب و مهربون باشن نباید باهاشون خیلی صمیمی بود باید فاصله ات رو باهاشون رعایت کنی زیادی خوب بودن همه رو دل زده می کنه
انشالله خوشبخت و خوشحال و سعادت مند باشی عزیزم۱۵ ساله ازدواج کردم به این نتیجه رسیدم خانواده شوهر هر ...
ممنون عزیزم انشاءالله همچنین خودت بله دقیقا منم این مدت کوتاهی که تو نامزدی بودم متوجه بودم من باهاشون مهربون بودم و عین خانواده خودم میدونستم اونارو اما جواب عکس داد و همه چیز روی سر من خراب شد ولی واسم درس بزرگی شد این چیزا رو حتما رعایت کنم جدی بگیرم در آینده